13.11.2022
Asa arata Bianca Spermezan, superba iubita a lui Denis Roabes de la The Motans. Afla cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui: „E insula mea” - FOTO

Denis Roabes, cunoscut ca The Motans, e unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului. Piesele sale au devenit hit-uri si se aud peste tot, nu duce lipsa de concerte peste concerte, este jurat la „Vocea Romaniei” .

Denis Roabes traieste una dintre cele mai bune perioade pe plan profesional, se bucura de un succes rasunator. Si multi se intreaba daca la fel de bine ii este si in viata personala. Ei bine, artistul e o persoana mai discreta cand vine vorba de acest capitol, insa da, si pe plan personal are o viata ca in povesti.

Are o iubita superba cu care isi petrece cea mai mare parte din timp, atunci cand nu e in studioul de inregistrari sau pe platoul de filmare. Bianca Spermezan e cea care ii face zilele mai frumoase, tanara alaturi de care calatoreste, viseaza si care il inspira sa compuna.

Bianca are 32 de ani, a absolvit Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si cocheteaza si ea cu lumea divertismentului. Face parte din echipa de productie a filmului roman „Mirciulica”, scris si regizat de Cristi Ilisuan, cu vloggerul Mircea Bravo in rol principal.

Eminem, aparitie rara in public alaturi de fiica sa, Hailie. Cum arata fiica acestuia in varsta de 26 de ani - FOTO

Bianca si Denis au o relatie speciala, se inteleg numai din priviri si fac totul impreuna. Artistul chiar a marturisit ca povestea de dragoste pe care o are cu ea nu se compara cu nimic din ce a mai trait pana acum. Romantic din fire, cantaretul ii face mereu surprize deosebite celei care i-a furat inima. De ziua ei, pe 6 iunie 2021, cand a implinit 31 de ani, a dus-o intr-o vacanta de neuitat la Roma.

Cum s-au cunoscut Denis si Bianca

In urma cu putin timp, The Motans a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca si cum a devenit „insula” lui, asa cum canta si in una dintre frumoasele sale melodii.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am sustinut la Cluj. Ulterior, ne-am intalnit la un concert la Dej si de acolo a inceput totul, a fost cea mai romantica intalnire. Dupa concert am zis sa mai stam de vorba. Si ne-am dus la o benzinarie, pentru ca era singura chestie deschisa. Erau la benzinaria aia doar niste sticlute mici de vodka si i-am zis: Bianca, daca accepti ca asta sa fie prima noastra intalnire, eu pot sa te servesc cu aceste sticlute de vodka. Mi s-a parut atat de stupid si atat de romantic in acelasi timp. Genul ala de romantism care e true. Tin minte ca aveam si niste cani de ceai. Pentru noi, urmatorul an era traditie, Bianca cumpara niste sticlute de vodka. Cu timpul am inceput sa ne apropiem. Nu a durat foarte mult sa ne dam seama ca e ceva special. A fost o chestie super interesanta, am simtit in ea o cortina de siguranta, mereu cand ma uitam in ochii ei ma simteam liber sa-i spun orice. Bine, nu de la prima intalnire, dupa putin timp. Am simtit ca este ceva diferit acolo, nu se compara cu nimic din ce am avut pana atunci.”, a dezvaluit Denis in podcastul lui Radu Tibulca.

Britney Spears, dezvaluiri despre problemele de sanatate pe care le-a dobandit in urma cu trei ani: „Nu exista leac!”

Denis Roabes, alias The Motans, este originar din Republica Moldova. A devenit cunscut odata cu lansarea pieselor „Versus”, „Weekend”, „Inainte sa ne fi nascut”. Pe langa vocea inconfundabila, artistul reuseste sa cucereasca publicul prin versurile profunde si bine conturate. S-a indragostit de muzica la o varsta frageda si a renuntat la jocurile copilariei pentru pasiunea care, in timp, l-a facut si celebru.

Articole din aceeasi categorie