14.04.2021
Experienta unica pentru Anastasia Fotachi: „Am pasit peste una din fricile mele.”

Modelul a avut parte de un zbor cu avionul sportiv deasupra Moldovei, lucru despre care a povestit pe contul sau de Instagram.

Chiar daca pandemia a dat planurile multora peste cap, iar restrictiile impuse din aceasta cauza i-au facut pe unii sa stea mai mult pe acasa decat erau obisnuiti, Anastasia Fotachi a gasit solutia pentru a iesi din rutina zilnic. Modelul, pasionata de calatorii, dar cu frica de zbor, si-a depasit limitele si s-a urcat intr-un avion sportiv, cu care a zburat deasupra tarii.

Urmarita de peste 200 de mii de oameni pe Instagram, Anastasia a impartasit experienta cu fanii ei, care isi doresc mereu sa fie la curent cu activitatile frumoasei moldovence.

„Astazi am trait emotii tari si o buna doza de adrenalina ! La cat de mult imi e frica de inaltime si tot felul de urcusuri si coborasuri neasteptate in aer, zborul cu avionul sportiv by @aero.team.moldova a fost cu adevarat o experienta unica pentru mine.
In primul rand - am pasit peste una din fricile mele, in al doilea rand - in conditiile pandemiei cu posibilitati limitate de calatorie, am vazut o alta Moldova la inaltime.” - a scris iubita lui Gabriel Stati pe retelele de socializare, alaturi de poza facuta pe Aerodromul Sportiv Vadul Lui Voda.

Citeste si: DETALII NESTIUTE despre divortul dintre Corneliu Botgros si Adriana Ochisanu: „Degeaba ai gresit, daca nu ai invatat din tot ce s-a intamplat" - VIDEO

Prima intalnire in cimitir! Apartamentul in care locuiesc tot langa cimitir se afla. Afla cine este cuplul care au avut parte de asa intalnire "romantica" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie