14.04.2021
DETALII NESTIUTE despre divortul dintre Corneliu Botgros si Adriana Ochisanu: „Degeaba ai gresit, daca nu ai invatat din tot ce s-a intamplat" - VIDEO

Au trecut mai bine de 8 ani de cand lautarul Corneliu Botgros si interpreta de muzica populara, Adriana Ochisanu, au decis sa o ia pe cai diferite. Ecoul acestui mariaj insa, rasuna si astazi.

Citeste si :  Tata pentru a sasea oara! Fosta solista „VIA Gra", Albina Djanabaeva a nascut! Familia lui Valerii Meladze s-a marit cu inca o fetita

In interviul #faraprotocol, Corneliu Botgros a vorbit cu Dorin Galben despre casnicia si divortul cu Adriana Ochisanu, cu care a trait 17 ani impreuna.„Era ceva firesc. Foarte multi prieteni s-au casatorit unii la 19, la 20. Era o tendinta. A fost decizia noastra. Acum, pentru ca traim intr-o alta perioada. Daca as fi trait in anii acestia, nu m-as casatori la 19 ani. Daca as fi a doua oara, as zabovi un pic. Intr-o casatorie trebuie sa existe de toate cate un pic si atunci functioneaza casatoria, relatia in cuplu e ca un mecanism. Trebuie sa fii si un manager bun, nu doar un barbat. La timp trebuie oprit acest declin. Noi ne trezim atunci cand s-a intamplat ruptura. Noi cu Adriana nu am stabilit niste prerogative clare. La noi a fost totul asa nativ, de la sine".

Instrumentistul a spus ca in casnicia cu Adriana Ochisanu nu a fost loc de violenta fizica. „In moment ce ridici tonul, deja e o agresiune verbala. De asta nu scapa nimeni.”

Au trait 17 ani impreuna, din 2012 s-a rupt, iar in 2013 au divortat. „S-a rupt din 2011, noi doi ani i-am tarat. Nu s-a intamplat nimic grav pana la urma, in viata sunt asemenea pierderi din care nu poti sa-ti revii, pierderea unui membru din familie, dar un divort trebuie pur si simplu sa il depasesti. Este o sansa in plus pentru ambii de a deveni fericiti. Initiatorul divortului a fost Adriana. Au fost doua tentative de divort, dupa prima tentativa, peste cateva luni, Adriana si-a retras cererea. La un an de zile, a urmat a doua cerere, a fost de acord comun. Daca as fi fost eu contra, as fi refuzat sa semnez din prima. Nici macar nu m-am prezentat la sedinta. Am divortat destul de inteligent, fara spargere de capuri. Au fost niste suparari, dar a fost o chestie de moment. Noi am trait ca toata lumea si am divortat exact cum divorteaza majoritatea, calm, linistit, fara mari tam-tamuri. Dupa ce ne-am intalnit, dupa cinci ani, i-am spus ca nu conteaza cine a gresit, conteaza de unde a primit problema. Am cazut de acord ca ambii suntem de vina. Am inteles ca nu trebuie sa ne invinuim pentru ca ambii suntem gresiti cumva in cazul asta. Degeaba ai gresit, daca nu ai invatat din tot ce s-a intamplat. Viata in cuplu ar insemna compromis zi de zi.”

Adriana Ochisanu a plecat din apartamentul in care locuia cu Corneliu, fara fiul sau, Cristi. „Eu am fost surprins, sincer. Stiam ca merge totul spre divort, dar nu stiam ca se va intampla in ziua aceea cand venisem acasa de la lucru, asteptam sa ma anunte ca pleaca. Am crezut ca pleaca cu copilul, pana la urma sa inteleg ca el ramane cu mine. Am fost foarte surprins. De obicei copiii pleaca cu mama, e firesc, si i-am zis ca e mai bine sa mearga cu mama, i-am recomandat sa plece cu mama. Incercam sa ii recomand sa mearga cu mama sa traiasca ca va fi usor pentru ambele parti, la care el categoric a refuzat. Absolut deloc nu a fost influentat. Adriana venea foarte des acasa, si in lipsa mea, dar cateodata cand eram si eu. Facea mancare, ii spala hainele o perioada. Ciudat era cumva la inceput, ca nu mai suntem impreuna, dar oricum era prezenta. Dupa care mai rar venea ca avea alta familie, dar se vedea cu Cristi asa, din cand in cand. Avea grija de el in masura posibilitatilor. La un moment dat, a fost un conflict intre ei, din cauza cadourilor, la care Adriana s-a suparat pe el si a hotarat sa il pedepseasca si nu a comuncat cu el opt luni. Era suparata ca nu ii atragea multa atentie. I-am spus sa ii atraga mai multa atentie mamei, pentru ca ea se simte cumva ignorata si sa nu isi faca o inchipuire ca eu pe el il montez. S-au impacat pana la urma, eram foarte bucuros pentru ambii, dar niciodata nu m-am implicat si nu mi-am luat pacat pe suflet sa il influentez pe Cristi contra Adrianei. Este un absurd.”

Dupa divort, fiecare si-a continuat propriul drum. Adriana a fost casatorita cu procurorul Sergiu Zmeu, alaturi de care creste o fetita –  Mihaela. De curand, Corneliu a prezentat-o public pe iubita sa, Angela, in varsta de 23 de ani. Instrumentistul a spus ca este impeuna cu ea de un an si jumatate. „Daca exista aceasta chimie din prima, ea ramane. Cum altfel?, Se creste, se obtine?. Eu cred ca exista acel element spontan".

Nunta in familia Botgros! Cand Corneliu o va cere in casatorie pe iubita lui de 23 de ani: "Sunt in ultimul vagon al unui tren in trenul vietii, asa ca trebuie sa prind acest vagon, sa nu-l pierd" - VIDEO

Surse foto/video: Youtube, Google.com

Articole din aceeasi categorie