20.04.2023
EXCLUSIV! Casa lui Emilian Cretu - unica in tara noastra. Vezi primele imagini din locuinta actorului care seamana cu un castel: „In fiecare zi ma gasiti aici. Indiferent ca ploua, ninge, e vant, e soare” - VIDEO

Propriul cinematograf, un bazin extraordinar, geamuri panoramice si cate o odaie pentru fiecare membru din familia sa. Emilian Cretu isi construieste o casa unica in Republica Moldova, care la prima vedere poate fi confundata cu un castel. Cum arata viitoarea locuinta a actorului, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi ne aflam pe un santier de lucru, dar nu unul obisnuit. In spatele meu este casa lui Emilian Cretu. Desi inca nu am primit o invitatie oficiala, astazi voi fi un oaspete nepoftit si o sa vedem la ce epata se afla constructia casei actorului.”, a mentionat reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi.

Dupa ce l-a cautat putin pe Emilian, Madalina l-a si gasit. „Din pacate nu am cu ce sa te primesc. Daca vrei o gura de nisip, ciment. In fiecare zi ma gasiti aici. Indiferent ca ploua, ninge, e vant, e soare.”, a spus actorul.

Scara masiva, care permite deplasarea de la un etaj la altul, este unul dintre detaliile prin care casa lui Emilian Cretu se deosebeste de altele. „Ma gandeam sa fac o casa ca sa fie cat mai diferita si cumva sa ma reprezinte. Noi ne-am chinuit vreo 2-3 luni la proiectul casei.”

Calatoriile l-au inspirat pe actor sa-si doreasca un asemenea design al locuintei. „Am fost in Spania anul trecut si am vazut o casa intr-un stil asemanator. De aici si mi-a venit ideea acestui geam care o sa fie unul impunator. Multi zic ca e biserica, manastire, castel. Nu, este un geam foarte artistic, un geam care ma reprezinta.”, a povestit Cretu.

S-a decis la o procedura dureroasa! Cum a incercat reporterul PRO TV, Iulia Deliu, sa scape de barbia dubla: „In cazul meu au fost 31 de injectari” - VIDEO

Fiind o fire artistica, actorul a optat pentru geamuri panoramice, ca sa fie cat mai aproape de natura. „Aici o sa fie baia, la fel cu geam panoramic. Vreau sa fie cat mai multa lumina si cat mai multa verdeata. O sa am si palmieri afara.”, a dezvaluit acesta.

Fiecare membru din familia lui Emilian Cretu va avea dormitorul si baia sa.

Sufrageria si bucataria vor fi amplasate la primul etaj. „Avem o sufragerie si bucatarie imensa.”, a mentionat Emilian.

Un beci, bar si chiar propriul cinematograf, toate acestea vor fi in casa actorului. Iar in curte, Emilian Cretu se va relaxa la piscina spectaculoasa. „Aici vor fi doua sezlonguri in apa.”

Emilian a aratat si doua fotografii in care putem observa cum va fi casa acestuia la final.

Avand o comunitate mare pe retelele de socializare, cu care isi impartaseste realizarile, Emilian Cretu sustine ca nu crede in invidie.

Irion Company este compania de constructii care transforma in realitate visele lui Emilian Cretu. „Aici o sa ma laud. Este unicat in Republica Moldova. Vreau sa multumesc foarte mult Irion Company ca au cumva incredere in mine si eu in ei.”

Irion Company este o companie relativ tanara care se ocupa atat cu proiectarea, cat si cu constructia diferitor obiective.”, a spus Dinu Osoianu, arhitect Irion Company.

Leni Klum, aparitie uimitoare la festivalul Coachella. Cum s-a afisat fiica lui Heidi Klum - FOTO

Specialistii sustin ca pana la sfarsitul anului actorul se va muta deja in casa noua. „Conform programului casa trebuie sa fie gata pana la Anul Nou. La moment suntem la etapa de finisare a fatadei. Emilian e ca primavara. Dimineata ploua, la amiaza e soare si seara ninge.”, a adaugat Dinu Osoianu.

„In aprilie Irion Company ofera -10% reducere la tot ce insemna constructia unei case, renovarea unei case.”, a spus in cele din urma actorul.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie