20.04.2023
A decis sa-si faca o procedura dureroasa! Cum a incercat reporterul PRO TV, Iulia Deliu, sa scape de barbia dubla: „In cazul meu au fost 31 de injectari” - VIDEO

Invitata pe canapeaua O Seara Perfecta a fost reporterul PRO TV, Iulia Deliu. In cadrul emisiunii aceasta a povestit mai multe detalii despre procedura de lipoliza la barbie, pe care si-a facut-o recent.

In timpul interviului, Emilian Cretu, care a fost prezentatorul editie din 19 aprilie, a recunoscut ca si el se confrunta cu problema barbiei duble, insa nu are curajul sa-si faca procedura de lipoliza.

„Iulia, tebuie sa recunosc ca esti mult mai curajoasa decat mine pentru ca eu am aceasta problema si deseori ma pomenesc ca as schimba ceva la mine si anume aceasta „barghie”. Eu cand fac poze stau cu capul intins de parca sunt un strut. Ma cam deranjeaza.”, a mentionat Emilian.

De asemenea, acesta a intrebat-o pe Iulia Deliu in ce consta procedura de lipoliza. „Cei care ma cunosc stiu ca marea mea problema si oful meu era aceasta barbie dubla pe care am mostenit-o de la mama. O are mama, o am eu, dar si surorile mele. Am incercat alte metode alternative, cum ar fi facelifting, dar cu putin efect. In cazul meu au fost 31 de injectari. Mi s-a spus ca o sa fie in jur de 50 de injectari, insa la mine nu a fost „gusa” atat de mare si atunci m-am ales doar cu 31. Se topeste grasimea localizata si se elimina apoi, intr-o perioada destul de lunga, cam in 3 saptamani.”

Experienta de neuitat! Vasile Advahov a luat micul dejun in compania girafelor: „Sunt incredibil de sociabile si simpatice!” - FOTO

Totodata, Iulia a recunoscut ca pana nu demult zona gatului si a barbiei era destul de umflata din cauza injectarilor. „Imediat dupa procedura ai un gat umflat si asta dureaza pentru ca aceste celule se elimina natural, prin sange, limfa si este nevoie de timp.”, a povestit reporterul PRO TV.

„Acum dupa 3 saptamani este mult mai ok. Mai este, dar nu ma mai duc. Eu sunt ok, zic sa nu exageram. Pana sa lucrez in televiziune ea era, eu o vedeam, dar nu ma deranja, dar atunci cand am inceput sa ma vad la TV... Eu am testat-o, la mine a lucrat. Doare un pic, dar frumusetea cateodata e asa.”, a adaugat Deliu.

La intrebarea lui Emilian Cretu: „Ce inseamna frumusetea naturala?”, Iulia Deliu a raspuns: „Eu sunt pentru frumusetea naturala si de asta nici nu am vorbit, daca te referi la implanturi mamare. Eu cred ca ele sunt binevenite atunci cand este cazul, spre exemplu s-a lasat sanul sau este o asimetrie. Si asa acest lucru este foarte promovat pe retele.”

Leni Klum, aparitie uimitoare la festivalul Coachella. Cum s-a afisat fiica lui Heidi Klum - FOTO

De asemenea, Emilian a adaugat: „Da eu deseori am zis-o si pe pagina de Facebook si pe TikTok ca eu apreciez mai mult frumusetea naturala pentru ca acum toate fetele arata la fel.”

Articole din aceeasi categorie