20.04.2023
Leni Klum, aparitie uimitoare la festivalul Coachella. Cum s-a afisat fiica lui Heidi Klum - FOTO

Leni Klum, fiica celebrului model Heidi Klum, a uimit prin aparitia sa provocatoare la festivalul Coachella.

Leni Klum a optat pentru un look mai edgy la Coachella 2023, aratandu-si stilul personal pe Instagram ieri, cand a pozat intr-un bikini cu snur si pantaloni largi la festivalul de muzica plin de celebritati. Fiica lui Heidi Klum a avut o aparitie spectaculoasa la festival, iar fanii au ramas uimiti de look-ul sau.

Purtand o sapca de baseball de camuflaj de la Metalwood Studio si un top simplu de bikini cu snur negru, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum s-a lasat fotografiata pe jos, in timp ce poarta ochelari de soare ovsersized. Modelul poarta o pereche de pantaloni verzi largi si cizme negre in postarea pe care a pus o descriere cu un simplu emoji cu o inima verde.

Leni Klum, aparitie spectaculoasa la festivalul Coachella

Leni a mai accesorizat look-ul cu un choker gros de aur de la Maison Vir Ven, in valoare de 318 dolari, impreuna cu doua bratari manseta asortate, de 225 dolari si o bratara cu pietre, de 375 dolari, de la acelasi brand. Tanara a purtat acelasi look, fara palarie, intr-o alta postare de ieri, cand a pozat cu un prieten in timpul unui concert.

Horoscop 20 aprilie 2023. Zodiile care trebuie sa fie atente la bani si cheltuieli

Alte momente importante de pe Instagram Story includ poze cu un grup de prieteni in timp ce petreceau la Coachella, inclusiv una in care apare cu un prieten care are bratul in jurul ei. Modelul, care a aparut recent intr-o campanie Intimissimi alaturi de faimoasa ei mama, nu este straina de aparitiile provocatoare, impartasind poze in lenjerie intima pe retelele de socializare, precum si cateva imagini din culisele campaniilor pe care le desfasoara.

In ceea ce o priveste pe mama sa, Heidi, aceasta a purtat, de asemenea, un bikini in weekend, pozand intr-un deux-piece galben si o pereche de ochelari aurii in timp ce se bucura de soare. Desi a fost criticata pentru ca este cu o treapta mai sus in viata datorita lui Seal si a mamei sale, jurata la America’s Got Talent, Leni nu se supara cand oamenii o acuza de „nepotism”.

„Este doar un fapt. Parintii mei sunt celebri. Am fost ajutata la inceput si stiu ca oamenii ar visa sa inceapa cu ceea ce am avut eu.”, a declarat Leni, potrivit PageSix.

Natalia Barbu fara strop de machiaj pe o plaja din Mexic! Interpreta, intr-o vacanta de vis la Cancun alaturi de familia ei - FOTO/VIDEO

Leni a continuat spunand ca este „atat de recunoscatoare pentru ca a putut sa ia ceea ce i-a fost daruit” pentru a-si lansa propria cariera. In urma cu ceva timp, Heidi Klum a dezvaluit motivul pentru care a acceptat ca fiica ei in varsta de 16 ani atunci, Leni, sa intre in lumea modeling-ului. Supermodelul a vorbit despre asta intr-un interviu virtual pentru E! Daily Pop, pe care l-a sustinut alaturi de colegii sai jurati din emisiunea America’s Got Talent.

„S-a rugat de mine ani de zile, iar acum ca are 16 ani, am fost de acord. A deschis Saptamana Modei la Berlin. Am mai vazut-o mergand pe tocuri prin casa, dar niciodata profesional vorbind. Este oarecum diferit cand dintr-odata te uiti la copilul tau si te gandesti: ‘Uau, cine esti?!'”, a declarat Heidi.

Articole din aceeasi categorie