04.06.2024
Eveniment grandios așteptat de moldovenii din diasporă! Când va avea loc Moldova Fest: „Banii colectați de la această tombolă vor fi ca un act de caritate” - VIDEO

Moldoveni din toată Marea Britanie și nu doar, acum aveți ocazia să vă întâlniți și să petreceși timpul frumos la Moldova Fest, un eveniment grandios, despre care a povestit Sergiu Stăvița, invitatul emisiunii O Seară Perfectă.

Evenimentul având loc la data de 16 iunie, Sergiu a fost întrebat dacă reușește cu organizarea acestuia. „Avem mai multe chestii care trebuie să le cumpărăm de aici și să le ducem în Marea Britanie. Sunt foarte multe momente organizatorice. Este vorba despre un eveniment care se va petrece pe 16 iunie la Londra, în regiunea Romford. Sunt 10 terenuri de fotbal pe care le-am închiriat. Va fi un turneu internațional de fotbal. Douăzeci de echipe de moldoveni de-ai noștri dintre care 16 echipe sunt în Marea Britanie. Vin 4 echipe din Germania, Franța, Irlanda și din Portugalia. Am delegat persoane responsabile pentru fiecare gen de activitate. Suntem 4 organizatori principali”, a răspuns organizatorul Moldova Fest, Sergiu Stăvița.

Pe lângă cele 20 de echipe de fotbal, la Moldova Fest vor fi prezente și 10 echipe de volei. De asemenea, la eveniment moldovenii se vor duela și la categoria trântă. „Avem trântă până la 80 de kilograme și după 80 de kilograme”, a spus Sergiu.

Fashion Formula - un eveniment de-a dreptul grandios! Peste 170 de modele și 700 de invitați și-au făcut prezența: „Astăzi are loc un record în Republica Moldova” - VIDEO

Iar pentru cei ce nu practică sportul fizic, la eveniment va fi jocul de șah, dar și cel de dame. „O să fie tot cu medalii, cu cupe”, a menționat invitatul.

Și pentru ca cei mici să nu se plictisească, vor fi și pentru ei o mulțime de activități pe data de 16 iunie: „Vor fi 3 gonflabile mari, soft place, painting-uri, mascote, animăluțe, popcorn, dulciuri, animatori. Vor fi și cluburi de dans popular, cântăreții noștri. Invitații speciali sunt Anatol și Kamelia Melnic. Totdaotă va veni și Valentin Nica”.

Kylie Jenner, în mijlocul unei noi controverse. Detaliul care a atras atenția, în timpul vacanței din Mallorca: „Cineva a spus adevărul” - FOTO

Moldova Fest este un eveniment caritabil, a mai notat Sergiu Stravița: „Va fi organizată o tombolă. Biletul va fi 5 lire. La sfârșit vor fi premii de la tombolă... Vom avea și 2 bilete la castelul regal. Banii care vor fi colectați de la această tombolă vor fi ca un act de caritate pentru cineva din Republica Moldova”.

Articole din aceeasi categorie