04.06.2024
Kylie Jenner, în mijlocul unei noi controverse. Detaliul care a atras atenția, în timpul vacanței din Mallorca: „Cineva a spus adevărul” - FOTO

Kylie Jenner, Kendall Jenner și mama lor, Kris Jenner, au plecat într-o vacanță de lux, în Mallorca. Femeia de afaceri americană a postat câteva fotografii de pe yacht-ul pe care l-au închiriat, însă fanilor le-a sărit în ochi un detaliu important.

Kylie Jenner a bifat o nouă vacanță de lux, în Mallorca, însă nu a postat prea multe fotografii, așa cum și-a obișnuit fanii. Cu toate acestea, s-a lăsat fotografiată la apus, iar rochia pe care o purta a scos în evidență un detaliu care a stârnit discuții, în mediul online.

Kylie Jenner și-ar fi făcut o nouă intervenție la nivelul sânilor

Anul trecut, Kylie Jenner mărturisea că regretă operația de augmentare mamară pe care și-a făcut-o cu doar câteva luni înainte de a rămâne însărcinată cu primul ei copil.

Acum, fanii sunt convinși că sora lui Kim Kardashian a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician, deoarece rochia în care s-a lăsat fotografiată îi scoate în evidență formele, iar bustul ei pare să fi suferit unele modificări semnificative.  

Noi detalii alarmante despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Dezvăluirea făcută de un apropiat al familiei regale

În urmă cu doi ani, a născut al doilea copil, iar cele două sarcini au făcu ca sânii ei să sufere unele modificări, ceea ce îi face pe fani să creadă și mai mult că a apelat la o nouă operație, pentru a le îmbunătăți aspectul.

„Mi se pare mie sau are o nouă intervenție la sâni?”, a fost întrebarea pusă în comentarii, iar un internaut a răspuns imediat: „În sfârșit, cineva a spus adevărul”.

Kylie Jenner regretă operația de mărire a sânilor

Fiind în lumina reflectoarelor de la o vârstă extrem de fragedă și fiind martoră la toate operațiile estetice pe care surorile și mama ei și le-au făcut de-a lungul timpului, Kylie Jenner a apelat și ea la intervențiile chirurgicale de mai multe ori.

Schimbarea este una viziblă, diferențele fiind foarte mari, motiv pentru care, multe persoane susțin că, deși are doar 26 de ani, arată cu mult peste vârsta ei.

Horoscop 4 iunie 2024. Zodia norocoasă pe plan financiar. Banii pot veni din surse surpriză

Anul trecut, Kylie Jenner a recunoscut că și-a făcut o operație de mărire a sânilor, cu doar câteva luni înainte de a rămâne însărcinată. Deși, la început, a fost foarte încântată de rezultat, fiica lui Kris Jenner a recunoscut că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai face acest lucru.

„Mi-am mărit sânii înainte de Stormi, cu șase luni înainte de a rămâne însărcinată cu ea, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani. Încă se vindeau. Am avut sâni frumoși. Pur și simplu, superbi, dimensiune perfectă. Mi-aș dori doar să nu fi făcut operația niciodată”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu.

Articole din aceeasi categorie