04.06.2024
Fashion Formula - un eveniment de-a dreptul grandios! Peste 170 de modele și 700 de invitați și-au făcut prezența: „Astăzi are loc un record în Republica Moldova” - VIDEO

170 de modele, cel mai lung podium din ţară şi colecţiile a peste 20 de designeri atât de la noi, cât şi din afară, asta a fost atmosfera la un evenimet fashion grandios organizat de o școală de modeling. Cei peste 700 de invitaţi au savurat colecţii impresionante, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Mai multe despre eveniment, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Astăzi are loc un record în Republica Moldova, vorbim despre cel mai lung podium din țară, dar și cea mai mare echipă de modele, mai exact sunt 170 la număr. Am reușit să prezentăm colecțiile a 20 de designeri autohtoni, cât și internaționali. Prin acest eveniment noi vrem să promovăm fashion turismul și industria creativă. Avem designeri talentați care vrem să-i cunoască toată lumea... Vrem să celebrăm și al patrulea an de Adi Academy”, a spus Adrian Lefter, fondator școală de modeling Adi Academy.

Dacă prima parte a show-lui a fost dedicată copiilor, în cea de a doua au fost prezentate colecţii impresionante ale designeri-lor autohtoni, dar şi ultimele tendinţe pentru adulţi. „În a doua parte a show-ului avem mai multe colecții pentru adulți și aici vorbim despre colecții de rochii de mireasă, lenjerie, costume de baie”, a explicat Adrian Lefter, fondator școală de modeling Adi Academy.

Noi detalii alarmante despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Dezvăluirea făcută de un apropiat al familiei regale

„Sunt curioasă să văd ce au pregătit designerii. Cu siguranță colecții de primăvară-vară. Am înțeles că vor fi cei mai de top designeri din Republica Moldova. Mă bucur că Moldova ține cont de trend-uri, Moldova iubește moda și asta este cel mai important”, a menționat Doina Stratan, designer vestimentar. „Este destul de mult stres, sunt emoții. Nu este ușor, dar rezultatul vorbește de la sine”, a adăugat Vlada Boțan, influencer.

„Chiar este foarte frumos aici. Sunt pentru prima dată, recunosc. Mă bucur că la noi în Chișinău sunt locații atât de frumoase. Abia aștept să văd ce colecții noi vor fi pe scenă”, a povestit Diana Ballerini, femeie de afaceri.

„La Adi Academy poți învăța să ai o atitudine cât mai corectă, să ai un mers corect și multe alte lucruri care te pot ajuta în viață”, a spus Andreea Munteanu, model.

Kylie Jenner, în mijlocul unei noi controverse. Detaliul care a atras atenția, în timpul vacanței din Mallorca: „Cineva a spus adevărul” - FOTO

Astfel de evenimente sunt o oportunitate frumoasă în special pentru designerii tineri care au posibilitatea să-şi promoveze creaţiile. „Noi am venit cu un brand de haine de vară și pentru plajă. Am hotărât să aducem ceva nou pe piața Republicii Moldova. Realizăm hăinuțe din stofe naturale. În trend sunt culorile pastelate”, a notat Diana Zorilo, designer vestimentar.

Lucrurile frumoase se fac împreuna cu o echipa bună şi parteneri de încredere. „Este o motivație pentru compania noastră și suntem bucuroși că participăm în calitate de parteneri generali”, a menționat Alexandr Marti, fondator Marts Fitness.

„Practic suntem pe aceeași undă. Fiind o clinică stomatologică dăm culoare stilului”, a explicat Galina Lozovanu, co-fondator Symmetria.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie