17.07.2023
„Calatoria noastra ia sfarsit”! Marcela Paladi revine acasa pe picioare. Ce mesaj emotionant a publicat tanara pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Marcela Paladi, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident de pe Viaduct, si-a primit protezelele finale, iar acum se intoarce acasa cu zambetul pe buze.

Marcela Paladi este un exemplu de putere. Tanara a depasit orice bariera si nu a spus „nu” provocarilor. Marcela a postat un video pe pagina sa de Instagram, unde isi anunta urmaritorii ca in cateva zile o sa fie din nou acasa: „Calatoria noastra ia sfarsit, pe data de 19 iulie ne intoarcem acasa. Am incredere ca FlyOne nu v-a anula nici un zbor si vom ajunge cu Doamne ajuta”.

„Va multumim tuturor, eu si familia noastra va multumim din tot sufletul pentru ca ati fost si continuati sa fiti alaturi de noi, pentru ca ne-ati sustinut si continuati sa o faceti. Moldova, eu vin acasa”, a mai adaugat tanara.

Say Cheese! TOP 10 vedete din Moldova care au cele mai frumoase zambete - FOTO

De asemenea, Marcela Paladi a mai postat si o fotografie cu cateva valize.

Dara - sedinta foto exceptionala in mileurile bunicii! Ce a dezvaluit interpreta despre semnificatia rochiei pe care a purtat-o: „Tinuta care uneste traditia cu inovatia” - FOTO/VIDEO

Pe data de 6 februarie, Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare si a suportat doua interventii chirurgicale.

Articole din aceeasi categorie