15.02.2023
„Eu am tacut atata timp ca daca sincer nici nu mai pot sa tac”! Ana Cernicova, primele declaratii despre relatia de dragoste cu actorul Catalin Lungu - VIDEO

De curand s-a logodit si este mai fericita ca niciodata. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost soprana Ana Cernicova care a oferit delatii nestiute despre relatia pe care o are cu actorul Catalin Lungu.

Invitata in platoul serilor perfecte chiar de Ziua Indragostitilor, Ana Cernicova s-a adresat tuturor telespectatorilor si astfel a spus: „Felicitari tuturor indragostitilor. Felicit totodata si pe toti cei care sunt indragostiti de sine, nu uitati sa va iubiti si pe voi.”

Ana a lansat o noua piesa chiar la O Seara Perfecta, insa nu a reusit sa ii puna si o denumire. „Initial eu trebuia sa vin la voi maine si am fost sunata ieri pentru ca sa vin astazi. Am avut foarte putin timp la dispozitie sa fac piesa pentru ca eram plecata la Iasi si cand am ajuns repejor am inregistrat si era nevoie de mai mult timp ca sa o facem si tot asa in ultima secunda si cand colo, vin azi. Cu doua ore inainte sa vin aici mi-am dat seama ca piesa nu are denumire. Eu am intrat pe Instagram si am scris: „Dragii mei, eu am 4 variante de denumiri, va rog frumos votati.”, a mentionat soprana Ana Cernicova.

Cererea in casatorie a fost cu peripetii pe un iaht la Constanta, iar muzica este cea care le-a unit sufletele! Cine cedeaza mai des si cum se dezmiarda Marcel si Cornelia Stefanet: „Daca se supara Marcel, e ceva de lunga durata” INTERVIU

Din cele 4 variante, urmaritorii virtuali ai Anei au ales ca noua sa piesa sa fie intitulata „Pierduti in vals”. „Multumesc frumos urmaritorilor mei”, a spus interpreta.

Intrebata daca piesa de dragoste pe care a lansat-o recent are vreo legatura cu faptul ca a fost ceruta recent in casatorie, Cernicova a raspuns: „Cred ca am fost inspirata. De fapt, melodia am compus-o in toamna aceasta si era pur si simplu vibe-ul pe care il simteam. Am compus melodia si maestru Catalin Lungu a scris versurile si iata asa s-a nascut acest cantec. Ne-am facut intr-o oarecare masura piesa pentru primul dans.”

Ana si Catalin nu au planificat inca nunta, dar sunt deocamdata fericiti impreuna fiind logoditi.

„Eu am tacut atata timp ca daca sincer nici nu mai pot sa tac. Intr-adevar, o perioada indelungata eu am fost singura, dupa o relatie complicata am decis sa petrec timpul doar cu mine. Datorita carantinei am descoperit ca eu de fapt sunt atat de fericita singura si atat de bine ma simt ca nu am nevoie de nimeni deloc. Mai apoi ne-am cunoscut cu Catalin, o perioada indelungata am fost prieteni. Si cand am simtit ca vreau sa fac pasul acesta, am inteles ca vreau sa fiu cu acest om.”, a recunoscut Ana Cernicova despre relatia cu logodnicul sau, Catalin Lungu.

Dragostea pluteste in aer pe retelele de socializare! Vezi cum au fost surprinse vedetele de la noi dis-de-dimineata si cine dintre bloggerite a primit 401 de lalele - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie