14.02.2023
Cererea in casatorie a fost cu peripetii pe un iaht la Constanta, iar muzica este cea care le-a unit sufletele! Cine cedeaza mai des si cum se dezmiarda Marcel si Cornelia Stefanet: „Daca se supara Marcel, e ceva de lunga durata” INTERVIU

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic pe retelele de socializare.

Marcel si Cornelia Stefanet sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul moldovenesc. In pofida diferentei de 18 de ani dintre ei, cei doi formeaza o familie trainica timp de 11 ani. Cea mai mare realizare a lor este fiica, Alexandra in varsta de 8 ani, care se pare ca a luat cate ceva de la ambii.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra? 

„Ne-am cunoscut 14 ani in urma, muzica a fost cea care a vrut sa ne cunoastem, sa facem piese frumoase impreuna, iar ulterior sa punem temelia si unei casnici cu bune si cu rele, dar frumoasa!”

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt? 

„Ne-a atras diferentele cred de caracter, atitudine, eu mereu vesela, zambitoare, Marcel mai echilibrat, mai linistit”.

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra? 

„Sunt foarte multe, e greu de definit cele mai pentru ca fiecare zi traita vine cu ceva frumos, dar as putea spune ceva mai special despre Ziua Nuntii, Ziua in care a aparut pe lume Sanduta, si multe multe altele”.

Cine dintre voi este mai romantic?

„Suntem ambii romantici, depinde de dispozitie. Uneori eu, alteori Marcel, la zile de nastere de exemplu dupa posibilitate face escapade in afara tarii, si tinem secretul destinatiei pana la plecare”.

Cum a avut loc cererea in casatorie? 

„Cererea in casatorie a avut loc pe un iaht in largul marii la Constanta. Cu peripetii, dar a fost frumos si memorabil, uite asta tot ar fi un moment care trebuia scris la intrebarea 3”.

Cum o sa marcati Ziua Indragostitilor in acest an? 

„Noi nu neaparat sarbatorim aceasta sarbatoare, fara mare tam-tam, gatesc eu ceva gustos, Marcel vine cu flori si un brut bun si Sanduta cu Kitty danseaza si canta pentru noi. Simplu si frumos”.

Cum va vedeti peste 50 de ani? 

„Sper sa traim bine si frumos si fericiti impreuna si la nunta de smarald. Si peste 50 de ani!”

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri? 

„Sa ne cinstim radacinile, sa ne respectam, sa ne certam. Cine nu se cearta? Toti, importanta mare are lectia care o inveti dupa fiecare neintelegere. Iubirea si educatia primita de la parintii nostri o transmitem mai departe Alexandrei”.

Va certati des? Cine cedeaza primul? 

„Mai des cedez eu, mai des ma supar eu, dar la mine nu tine mult supararea, in schimb daca se supara Marcel e ceva de lunga durata”.

Ce nu ati ierta niciodata? 

„A gresi e omeneste, a ierta e crestineste. Si cu asta ti-am raspuns la intrebare”.

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot/sotie? 

„Cadoul pe care ni l-am facut unul altuia este Fata noastra! Este un copil deosebit, iar noi suntem norocosi ca a ales sa apara in familia noastra!”

Cum petreceti timpul liber in doi? 

„Este carenta mare la capitolul timp liber, dar daca este calatorim, evadam de rutina zilnica, muzica si alti oameni”.

Cine gateste mai des? 

„Gatesc eu zilnic, iar Marcel cind are timp si e cald afara, face bucate la gratarul amenajat acasa tare tare bune”.

Cine dintre voi este mai gelos? 

„Ambii, uite aici suntem fara nici o diferenta”.

Odata cu aparitia copilului ce s-a schimbat in relatia voastra? 

„Desigur, copilul vine la pachet cu foarte multe griji, probleme care trebuie rezolvate doar impreuna! Cea mai mare greseala este sa pui grijile copilului pe umerii unui singur parinte, atat timp cit exista echilibru va merge si casnicia bine!”

Obisnuinte din rutina zilnica a sotului/sotiei care va deranjeaza? 

„Da, cum bea ceai, chiar azi dimineata cu Sanduta am facut o gluma pe acest obicei al lui”.

Ati fost vreodata in situatia de a pune capat relatiei sau de a divorta?

„Au fost momente, fiecare relatie se pomeneste intr-un impas la un moment dat, fie discuti si ajungeti impreuna la un numitor comun fie se rupe relatia, si sa stii ca e valabil si in relatia de prietenie sau mai nou, daca tot e la moda relatia Nasi-Fini sau Cumetri, asteptarile sunt cele care iti creeaza dezamagiri, ca sa nu apara situatii neplacute DISCUTIA este cheia succesului”.

Ce calitati apreciati cel mai mult la jumatatea voastra? 

„Este bun cu toata lumea, echilibrat, nu cauta cearta ci pur si simplu pleaca din viata omului care l-a suparat sau dezamagit. Este foarte rational, imi place ca ma linisteste, eu avand un caracter impulsiv, el vine mereu cu un sfat rational care ma face sa vad situatia in care ma pomenesc cu alti ochi, mai calmi si mai nepasatori fata de omul care m-a dezamagit”.

Cum va dezmierdati unul pe celalalt?

„Puiu, Marcelus, Scumpa sotioara”.

Autor: Daniela Frunza

Articole din aceeasi categorie