14.02.2023
Dragostea pluteste in aer pe retelele de socializare! Vezi cum au fost surprinse vedetele de la noi dis-de-dimineata si cine dintre bloggerite a primit 401 de lalele - FOTO/VIDEO

Anual, pe 14 februarie, oamenii celebreaza ziua dragostei si a pasiunii. Aceasta zi ofera oportunitatea perfecta de primi si a darui iubire nconditionata. Desi unii profita la maxim pentru a-si impartasi dragostea, altii o considera o normalitate si se bucura zilnic de ea. 

Cu flori, tinute rafinate si alaturi de omul drag, iata cum sarbatoresc vedetele de la noi Ziua Indragostitilor: 

Anastasia Fotachi - model

Chiar din primele ore ale diminetii, modelul a fost surprins frumos de catre sotul sau. Gabriel Stati i-a oferit Anastasiei un buchet imens de 401 lalele. „401”, a scris succint Fotachi in descrierea videoului publicat in mediul online.

Tany Vander - femeie de afaceri

Si Tany a fost felicitata in aceasta dimineata. Femeia de afaceri a publicat in mediul online o fotografie in care tine in maini un buchet deosebit de trandafiri rosii.

La munte, cu trei copii! Tatiana Heghea - vacanta de de iarna alaturi de familie. Vezi ce imagini a publicat interpreta - FOTO/VIDEO

Katy Black - blogger

„Buna dimineata si felicitari.”, a scris Katy in descrierea unei fotografii in care tine in brate un buchet de trandarifi albi.

Ilie si Tatiana Maxian - interpreti

Cei doi isi petrec ziua de 14 Februarie la munte, alaturi de intreaga familie.

Actrita Nelly Cozaru a lansat prima sa carte si este mandra de acest lucru! Vezi cum a decurs evenimentul dedicat volumului „Rebeliunea Nelly Cozaru” - VIDEO

Maria Ciorici - interpreta

Ina Terescenco - bloggerita

Ina a primit un buchet imens de trandafiri, dar si un inel de logodna, insa nu a lasat niciun comentariu in descrierea videoului publicat pe Instagram. Sa fi fost ceruta oara bloggerita in casatorie?

Articole din aceeasi categorie