03.04.2023
Mama avocatului Teodor Carnat a implinit 80 de ani! Vezi cum a fost felicitata si cat de mult s-a emotionat - VIDEO

Acum o zi, mama lui Teodor a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Cu aceasta ocazie, avocatul impreuna cu sotia sa, dar si cei 8 copii au fost sa o felicite pe cea care i-a dat viata.

„Felicitati-o pe mama soacra.”, a scris Marina Carnat in descrierea unei fotografii publicate pe Instagram in care Teodor impreuna cu cei trei fii o felicita pe sarbatorita, daruindu-i flori.

Teodor a decis sa-i daruiasca mamei sale narcise deoarece dupa parerea lui, acestea simboliteaza anii pe care i-a trait ea pana acum.

„M-am gandit foarte mult ce flori sa-ti cumpar. Eu m-am dus la o babuta care era pe ploaie si vindea florile respective. Fiecare floare seamana cu un an pe care matale l-ai trait. Cand te-ai nascut era razboi, foamete. La fel si florile respective, putin is plouate, dar simbolizeaza anii pe care matale i-ai trecut. Dumnezeu foarte mult te iubeste.”, a mentionat sotul Marinei Carnat.

Asa n-ai mai vazut-o! Ana Cernicova si-a facut bucle afro. Vezi cat de bine o prinde pe soprana noua schimbare de look - VIDEO

De asemenea, sarbatorita a avut parte si de un adevarat concert live din partea a doi interpreti care au fost invitati la sarbatorea.

In cele din urma, a fost aranjata si masa. Toti cei prezenti au gustat din bucate, dar si s-au veselit de minune unul in compania celuilalt.

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 8 copii.

Nina Cretu - noi imagini din Bali in sandale de peste o mie de dolari! Vezi ce i-au scris internautii: „Cum ai putut merge dupa ce ti s-au udat pantofii?”

Articole din aceeasi categorie