30.03.2024
Estrada Studio, un grup de dans cu o poveste uimitoare, show total pe scena talentelor - VIDEO

Înființat în anul 2009 sub îndrumarea antrenoarei Andreea Ignat, grupul de dans Estrada Studio a devenit o adevărată familie pentru membrele sale. Fetele, provenind din diferite familii, s-au unit sub umbrela dansului, devenind surori în artă și spirit.

​Visul lor cel mai mare este să câștige Românii au talent și să transmită un mesaj puternic publicului larg: „Prin dans, totul devine roz”. Acest mesaj reflectă viziunea lor asupra lumii, o lume în care dansul aduce bucurie, speranță și lumină.

O poveste impresionantă despre pasiune și determinare! Moldoveanca Xenia Balteanco a cucerit juriul de la „Romanii au Talent” cu miscarile ei - VIDEO

Anul acesta, grupul a ales culoarea roz ca element principal în vestimentația lor. Rozul, simbol al compasiunii, grijii și dragostei, este o culoare profund feminină care transmite speranță și o energie blândă, iubitoare.

Porter Balland, un maestru în săritul corzii, a ridicat pulicul în picioare la „Românii au Talent” - VIDEO

Încrezătoare în talentul și pasiunea lor, fetele de la Estrada Studio sunt pregătite să cucerească ediția cu numărul 14 Românii au talent. Ele știu cât de mult este apreciat dansul de către publicul telespectator și sunt hotărâte să-și îndeplinească visul.

„E foarte plăcut când vezi grupuri de dans mari care chiar știu să danseze. Mie mi-a plăcut foarte mult  muzica în sine. De la mine au un DA”, a spus Andi Moisescu.

Articole din aceeasi categorie