23.11.2022
Este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, insa nu are noroc in dragoste! Afla de ce toate relatiile si casniciile lui Scarlett Johansson au durat doar doi ani

Pe 22 noiembrie, una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, Scarlett Johansson a implinit 38 de ani. De-a lungul timpului, aceasta a frant inimile celor mai frumosi barbati de pe planeta si pana intr-un final si-a gasit fericirea alaturi de un scenarist de comedy-show. De ce a durat atat de mult sa-si gaseasca alesul afla in articolul de mai jos.

„Da, mi-am construit cariera pe baza unor momente controversate. Poate pentru ca nu m-a interesat niciodata parerea altcuiva”, a spus actrita in 2021 intr-un interviu. Acest citat poate fi aplicat si vietii sale personale: nu degeaba jurnalistii au poreclit-o de mult pe vedeta „poligama Scarlett”. 

„Exista in ea ceva care te poate distruge, te poate trage in jos”, a remarcat un jurnalist. „Barbatii cad in plasa ei si este nevoie de timp pentru a iesi din aceasta plasa”.

Si acest timp chiar are o perioada bine determinata - doi ani. Atat au durat toate relatiile si casatoriile actritei, de care, din anumite motive, fostilor sai iubiti nu le place sa-si aminteasca. 

Anastasia Reshetova a ajuns doar piele si os! Modelul a aratat cat de mult a slabit timp de 3 luni - FOTO

Totul a inceput de la colegul sau de clasa, Jack Antonoff. Johansson, care si-a inceput cariera de actrita de la varsta de 9 ani, era deja o celebritate a scolii la acea vreme, asa ca colegii sai trebuiau sa se straduiasca din greu ca sa o cucereasca. Scarlett si viitorul solist al trupei Steel Train au inceput sa se intalneasca dupa absolvirea liceului, insa dupa doi ani cei doi s-au despartit. Initiatorul despartirii a fost, desigur, Johansson: „Studiile la scoala de actorie este ceea ce ma intereseaza acum”, a spus atunci vedeta. 

Scarlett intotdeauna si-a dorit ca totul sa fie in ordine: mai intai cariera, apoi barbatii. Acest lucru actrita l-a invatat de la bunica ei, Dorothy Sloane, care ii spunea: „Trebuie sa ai o profesie - aceasta te va hrani, iar barbatii pot aparea si mai apoi”.Insa bunica sa nu si-a imaginat ca nepoata ei va deveni actrita renumita la Hollywood si toate vedetele si milionarii se vor arunca la picioarele ei. 

Unul dintre primii barbati care a cazut in plasa magica a lui Scarlett, a fost Jared Leto. Acestia au inceput o relatie in vara anului 2004, care apropo a durat doi ani. Cuplul nu a comentat nimic legat de relatia lor, insa pe retelele sociale au aparut zvonuri ca Jared a parasit-o pe Scarlett caci a obosit de ea. 

MakSim a anulat un concert! Artista se confrunta din nou cu probleme de sanatate. Afla ce declaratii a facut reprezentatul acesteia in mediul online

Insa actrita nu s-a intristat deloc. Dupa sapte luni, angajatii hotelului Chateau Marmont au surprins-o pe vedeta in bratele lui Benicio del Toro, cuplul a decis sa sarbatoreasca premiile Oscar chiar in lift. Acest roman nu a durat nici macar cateva saptamani. Cand actrita era intrebata de jurnalisti despre relatia cu Benicio, ea nega totul. 

In 2006, Scarlett a inceput relatia cu Justin Timberlake, insa el a parasit-o pe Cameron Diaz de dragul lui Scarlett. Timberlake era atat de indragostit incat i-a propus lui Johansoon sa se filmeze in rolul principal in videoclipul sau pentru piesa „What Goes Around Comes Around”. Insa, in 2007 relatia lor a luat sfarsit. 

Care a fost motivul? Scarlett l-a cunoscut pe Ryan Reynolds si s-a indragostit la prima vedere. Noua sa relatie a dus-o spre altar. Cei doi au jucat o nunta in 2008. Si ghici cat a durat casnicia lor? Corect, doi ani. In toamna anului 2010, in presa s-au raspandit zvonuri ca totul este foarte rau la cei doi: el viseaza la copii, iar ea se plictiseste cu el. Johansson si Ryan au fost de acord sa se desparta pe o nota pozitiva. Iar in ziua in care cei doi au divortat, paparazzi au surprins-o pe actrita sarutandu-se cu Jared Leto. 

Pique si Shakira, ca doi straini la meciul fiului lor. L-au aclamat frenetic, impreuna, dar separat

A treia sa casatorie cu jurnalistul Romain Dauriac i-au adus lui Scarlett un dar nemaipomenit: aceasta a nascut o fiica, pe Rose Dorothy. Johansson s-a straduit mereu sa fie o mama buna, exemplara, sa fie mereu alaturi de fiica sa la Paris. Insa, in curand aceasta s-a plictisit de viata de familie. Sotul sau si-a dat seama ca Scarlett nu este o femeie casnica si nu va fi niciodata, asa ca a cerut divortul. Si desigur ca divortul a fost unul scandalos: Romain a cerut custodia fiicei sale, insa Scarlett a reusit sa-si apere drepturile si intr-un final, fata a ramas cu mama sa. Barbatul a fost dezamagit si de faptul ca, in timpul procedurii de divort, actrita a inceput o relatie cu scenaristul si comediantul Colin Jost. 

In mai 2019, Scarlett a anuntat ca este logodita cu Jost si a demonstrat inelul sau cu diamante de 11 carate. Pe 31 octombrie 2020, acestia s-au casatorit in secret. Iar in luna august 2021, actrita a devenit mama pentru a doua oara. 

„Da, avem un copil. Numele lui este Cosmo. Il iubim foarte mult. Pretuim foarte mult confidentialitatea, asa ca va rugam sa va adresati toate intrebarile reprezentantului nostru”, a spus sotul actritei.

Ariana Grande surprinde cu o noua transformare spectaculoasa de look. Si-a vopsit parul blond: „Esti uimitoare” - FOTO

Apropo, a treia ei casatorie dureaza deja doi ani si o luna. Putem spune deja ca „blestemul lui Johansson” a disparut?

Articole din aceeasi categorie