23.11.2022
Anastasia Reshetova a ajuns doar piele si os! Modelul a aratat cat de mult a slabit timp de 3 luni - FOTO

Odata ce a pus capat relatiei sale, Anastasia s-a focusat pe slabit si a aratat rezultatele pe care le-a obtinut pe pagina sa de Telegram.

Intr-un interviu recent, Anastasia Reshetova a recunoscut ca acum inima ei este libera. „Ne-am despartit vara asta, ei bine, cum ne-am despartit, am decis sa luam o pauza pentru ca vreau sa fiu singura o vreme, nu am reusit niciodata.”, a spus vedeta.

„Aici sunt rezultatele intermediare. Am reusit deja sa dau jos 11 kilograme in 3-4 luni. Sunt fericita ca am revenit la greutatea mea obisnuita. Nu cunosc o alta persoana decat mine care sa fi trecut prin atatea transformari.”, a scris modelul in mediul online.

Acum se bucura de cea mai inalta distinctie a Moldovei! Maia Sandu i-a inmanat scriitoarei Tatiana Tibuleac „Ordinul Republicii”. Vezi ce mesaj a publicat sefa statului in mediul online - FOTO

„Sunt fotografii pe Internet in care arat foarte slaba, unde am fund, unde acesta dispare cu ajutorul hainelor potrivite, este usor sa „joci” cu volumele. Aveam nevoie de aceasta pierdere in greutate. Ma simt usoara, imi place cum arata orice haine pe mine si, desigur, asta imi da mai multa incredere in mine ”, a continuat Anastasia.

Anastasia Reshetova este bloggerita si fotomodel rus. Aceasta a obtinut in 2014 titlul de Vice Miss Rusia. 

Iti place sa porti pantofi cu toc inalt? Afla cum incaltamintea poate crea probleme picioarelor tale de la medicul ortoped - traumatolog Iurie Golban: „Nu este singura alternativa fashion cu care iti poti completa tinutele” - FOTO

A devenit cunoscuta dupa ce a avut o relatie cu rapper-ul rus Timati. Cei doi au impreuna un fiu pe nume Ratmir, iar in prezent sunt despartiti.

Articole din aceeasi categorie