28.09.2022
Este sfasiat de durere! Muzicianul Nicolae Botgros a publicat un mesaj rascolitor dedicat sotiei sale Lidia Bejenaru, care a decedat: „Da, stiu ca totul s-a terminat, dar eu nu am sa ma pot impaca cu acest gand niciodata” - FOTO

Pe 26 iulie 2021, solista Orchestrei „Lautarii”, Lidia Bejenaru s-a stins din viata. Aceasta tragedie l-a marcat mult pe sotul sau, maestru Nicolae Botgros, care si pana in prezent sufera si ii duce dorul interpretei. Recent, pe pagina sa de Facebook, maestrul a publicat un mesaj lung si foarte emotionant, pe care i l-a dedicat raposatei sale sotii. 

„Imi vine greu sa va marturisesc ca imi este din ce in ce mai greu pe suflet si lacrimile imi curg siroaie intruna. Ma doare sufletul de nu mai pot”, a inceput mesajul sau, maestrul Nicolae Botgros.

Artistul a mentionat ca el spune toate aceste lucruri nu pentru ca isi doreste ca cineva sa il aline, ci pentru ca toti sa inteleaga ca fiecare om are viata lui si o traieste trecand prin scoala ei. 

In curand va incepe o viata adulta! Evelina Negru a dezvaluit ca se muta definitiv la Bucuresti. Afla ce ii va lipsi cel mai mult interpretei: „Acolo lumea e foarte grabita si daca nu tii pasul, poti nici sa nu iesi din casa” - VIDEO

„Posibil ca deja ne-am obisnuit sa spunem: „Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care pleaca din viata noastra, catre ceruri”. Doamne, Doamne, te-as intreba: „De ce mi-ai luat ce mi-a fost mai scump si drag pe acest pamant?”, a scris Nicolae Botgros si a adaugat: „Au trecut un an si doua luni, dar eu te caut, Liduta, printre oameni, pe scena, in imaginea si visurile mele. Te-am gasit doar cand aveai 15 an si jumatate, ai fost cea mai frumoasa, cea mai potrivita aleasa a inimii mele. Te-ai asezat pe sufletul meu pentru totdeauna. Cei 50 de ani au demonstrat ca am fost facuti unul pentru celalalt. Am facut cu tine casa, copil si am trait cum am stiut noi singuri, nimeni nu ne-a stiut durerile si neajunsurile noastre. 

Acum, imi amintesc orice cuvintel rostit de tine. Mai ales cand aveam vreun eveniment, cum imi spuneai: „Nu te du Colisor, stai acasa si te odihneste, destul ai cantat, ca tare e greu sa stai toata noaptea sluga cuiva...”. 

Potrivit maestrului, atunci el nu intelegea valoarea acestor cuvinte, insa sotia sa a reusit sa-i demonstreze ca sanatatea este foarte scumpa. „Acum ca niciodata imi doresc sa te ascult, sa te aud cum imi soptesti cuvinte frumoase la ureche”. 

In continuare, maestrul Nicolae Botgros a vorbit despre nunta fiului sau, care a avut loc recent. 

Maestrul Nicolae Botgros a organizat un concert de suflet, dedicat raposatei sale sotii, Lidia Bejenaru. Vezi cine a evoluat in cadrul spectacolului: „Ne-a fost o colega de zeci de ani si ii simtim pierderea” - VIDEO

„Vremea fuge rapid si Cornelus s-a casatorit cu aleasa lui, Angela, pe care tu ai reusit sa o cunosti si sa o indragesti. Tare iti placea de ea si va intelegeati de minune. Au facut o nunta frumoasa si te-am poftit si pe tine. Tu mereu imi spuneai cu lacrimi in ochi ca te doare sufletul cand il vedeai pe Cornel ca iesa singur din casa sau numai cu Cristi. Acum, ei iesa amandoi de manuta cu Angela. Dar eu intru in casa singur si nu-mi mai deschide nimeni usa, e tare pustiu si trist fara tine. Nici aroma bucatelor delicioase nu mai persista in casa, bucate alese care au fost ospatate de mai toti interpretii de pe ambele maluri ale Prutului”, a tinut sa mentioneze maestrul. 

Dupa spusele muzicianului, el nu poate uita ultimile cuvinte pe care i le-a spus sotia lui atunci cand el a iesit din casa si s-a indreptat spre spital. „Mi-ai spus sa am grija de mine, de sanatatea mea. Nu ne-am dat seama niciunul dintre noi ca nu te vei mai intoarce acasa. Am mers la spital si acolo ti-a fost ultimul drum, pe strada curuia eu nu mai pot trece. Atat de repede s-a terminat totul ca nu-mi vine a crede. Nici macar nu ne-am imaginat sa ne spunem unul altuia Adio.... Da, stiu ca totul s-a terminat, dar eu nu am sa ma pot impaca cu acest gand niciodata”. 

Ieri, in cadrul Palatului National „Nicolae Sulac” a avut loc un mare concert, unde maestrul Nicolae Botgros si-a adunat toti prietenii si cunoscutii pentru a aduce un omagiu de recunostinta raposatei sale sotii, Lidia Bejenaru.

30 de ani de „Trigon”! Afla de la instrumentistul Anatol Stefanet istoria acestei formatii, care a fost conceputa in 1992: „A fost o perioada de rezistenta, in ciuda lucrurilor care ne inconjurau” - VIDEO

„Liduta, noi astazi, prietenii si colegii tai, pe care tu ii iubeai enorm de mult, iti aducem un omagiu de buna recunostinta, pentru bunatatea ta, pentru omenia ta, pentru sufletul tau mare. Sa-ti spunem ca toata familia „Lautarii” te vor purta mereu in suflet. Iar noi, Corneliu, Angela, Cristi si eu, nu te vom uita niciodata. Am sa te iubesc pana in momentul in care o sa vin si eu la tine, caci stiu bine ca in mormant e rece, dar am sa vin sa ne incalzim, asa cum am stiut a ne incalzi mereu unul pe altul. Mi-a fost mereu bine langa tine. Adio, scumpa mea iubire”, a conchis maestrul Nicolae Botgros. 

Articole din aceeasi categorie