07.04.2023
Este prima lansare care a facut 50 de mii in 24 de ore! Akord - o noua premiera muzicala: „Noi primim feedback-uri si vedem ca fiecare om se regaseste individual in aceasta poveste” - VIDEO

Invitati in platoul O Seara Perfecta au fost solistii trupei Akord, care au venit cu o premiera muzicala. 

„Iti dai seama ca atunci cand piesa era gata, ne-am dorit foarte mult sa filmam un videoclip, dar neaparat sa fie un videoclip foarte modern, foarte actual, adica sa nu ne ducem pe alta linie mai traditionala. Si astfel asa am decis cu echipa sa fie ceva mai pe contrapunct si uite ca a iesit asa o productie. Noi primim feedback-uri si vedem ca fiecare om se regaseste individual in aceasta poveste. Fecare vede in videoclip cea ce vrea sa vada.”, a spus Igor Sirbu.

Sarbatoare in familia Carnat! Vezi cum a fost surprinsa Tea dis-de-dimineata: „Tu esti un inger pe pamant” - VIDEO

„Colegii se bucura, ne mai iau peste picior, ne zic mai aveti de scos piese, iar noi batem fieru cat e cald. Despre reactii, stiti fiecare om isi vede casa diferit, cineva zice ca casa mea este cea pe care am construit-o eu cu sotul meu, cineva zice ca casa mea e bunica, cineva ca e fratele. Si totusi este adevarat ca moldovenii cand se strang la un colt de masa plang, la alt colt de masa canta, este exact desre acest popor. Noi suntem sufletisti, acest pamant a nascut oameni care tin la valorile familiei si de asta se explica aceste 50 de mii de vizualizari.”, spunea Eduard Malareu.

Igor Sirbu: „Oamenii asociaza trupa Akord cu asa gen de piese, cu piese dramatice, piese profunde, cu piese care cumva trec prin tine si de fapt aceasta piesa este o continuitate a celorlalte piese ale noastre. Noi facem parte din categorie de oameni care suntem foarte minutiosi si foarte perfectionisti. Si atunci cand facem un produs il facem ca in fabrica, daca ceva nu e bine il intoarcem si il facem ca produs normal. Astfel ca noi deodata cand scoatem piesa intuim pana unde va ajunge el, intuim cat de mari sanse are piesa sau produsul propriu zis.”

„Cei mai vulnerabili la acest subiect sun cei din diaspora, deoarece mai multi oameni plecati din tara au lasat comentarii la piesa, dar aceasta piesa este totusi si despre oamenii care au plecat din sat la oras, de la copilarie. Dupa lansarea acestei melodii am mai ascultat inca o data mesajul acestei piese si am constientizat ca de fapt eu nu o sa fiu candva, dar aceasta piesa va ramane si m-am bucurat. Am inteles ca sunt norocos ca avem ocazie sa transmitem un mesaj oamenilor.”, a marturisit Eduard Malareu.

Si-au schimbat meseria pentru o seara! Emilian Cretu, Gabriel Nebunu, dar si alte vedete au fost ospatari: „Se vede ca nu am experienta, deja am varsat pe jos cateva beri” - VIDEO

„Noi artistii suntem cei ce facem ceea ce va ramane, chiar si atunci cand noi nu o sa mai fim. Pentru ca muzica pe care o facem, muzic ape care o promovam, ea ramane si mai ales daca este o muzica buna.”, spune Igor Sirbu.

Familia Rimis s-a mutat la o casa noua! Vezi ce garderoba imensa are Diana in noua locuinta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie