07.04.2023
Sarbatoare in familia Carnat! Vezi cum a fost surprinsa Tea dis-de-dimineata: „Tu esti un inger pe pamant” - VIDEO

Fiica bloggeritei Marina Carnat si al avocatului Teodor Carnat, Tea, a implinit astazi 11 ani! Fetita a fost surprinsa de catre toata familia cu cele ma alese cuvinte de felicitare, flori si tort.

Bloggerita Marina Carnat a scris in story pe pagina sa de Instagram: „Felicitari! Tea noastra scumpa - gingasa ca primavara si dulce ca mierea! Te iubim la infinit.” si a adaugat o fotografie cu fiica ei.

Tina Karol - in studio la O seara Perfecta! Ce surpriza le pregateste fanilor sai una dintre cele mai indragite interprete din Ucraina

„Tea, tu esti un inger pe pamant! Cand ai aparut pe pamant ai adus primavara. Primeste aceste flori in dar din partea familiei tale si noi iti spunem ca foarte mult te iubim.”, a spus Teodor intr-un story publicat de Marina.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 226 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie