07.04.2023
Si-au schimbat meseria pentru o seara! Emilian Cretu, Gabriel Nebunu, dar si alte vedete au fost ospatari: „Se vede ca nu am experienta, deja am varsat pe jos cateva beri” - VIDEO

Sase persoane publice au fost recent chelneri in cadrul unui evenimet caritabil. Vedetele au fost instruite sa deserveasca si pentru trei ore au servit clientii unui restaurant din capitala. Scopul principal era sa castige cat mai mult bacsis din care ulterior vor fi procurate daruri pentru copii din familii numeroase. Cine sunt vedetele care au fost chelneri pentru o sera, cum s-au descurcat si cat bacsis au adunat, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Emilian Cretu, Gabriel Nebunu, Daniela Burlaca, Ana Cernicova, Gabi Marcu si Sergiu Beznitchi au lucrat in calitate de chelneri aseara pentru o cauza nobila. Evenimentul caritabil a avut drept scop colectarea banilor in ajunul sarbatorilor de Pasti pentru copiii defavorizati din mai multe familii. Cu banii adunati vor fi procurate produse alimentare, jucarii și dulciuri. Asa cum pentru multi dintre ei era prima experienta de acest gen, vedetele au trecut o instruire si imediat au trecut la treaba.

Tina Karol - in studio la O seara Perfecta! Ce surpriza le pregateste fanilor sai una dintre cele mai indragite interprete din Ucraina

„Eu as indemna toti oamenii macar o zi sa fie chelneri, atunci cand este foarte multa agitatie si multa lume. Acesta este un sport la maxim. Sunt harnic si tot timpul lucrez, se vede ca nu am experienta, deja am varsat pe jos cateva beri.”, a spus actorul Emilian Cretu.

Pentru prima data a incercat meseria de chelner si soprana Ana Cernicova:„Le sunt recunoscatoare pentru aceasta experienta. Este un pic emotionant, n-am mai avut experiente de genul asta. Oamenii sunt draguti cu noi, ne descurcam parca binisor.”

Familia Rimis s-a mutat la o casa noua! Vezi ce garderoba imensa are Diana in noua locuinta - VIDEO

Daniela Burlaca si-a luat in serios meseria de chelner si chiar isi dorea mai mult de lucru: „E fain, e cam putin de lucru, astept mai mult. Ma bucur ca e o avalansa de oameni si tot vin.”

A perceput cancerul ca pe o motivatie, nu o sentinta! „Ma bucur de fiecare zi, daca mi-a fi dat sa traiesc o zi, o ora, pai sa o traiesc la maxim”. Afla povestea Anei Danilescu, sambata la iSanatate - VIDEO

Gabi Marcu a avut in deservire tocmai 9 mese. Sergiu Beznitchi a muncit dublu aseara: Pe langa faptul ca a fost chelner a fost si moderatorul evenimentului. „Eu am doar trei mese, eu mai am treaba si cu prezentatul evenimentului. Merita sa lasi bacsis la un om care te-a deservit cu drag.”

In cele din urma primul bacsis a fost castigat de Emilian Cretu. A fost o experienta frumoasa atat penru vedete cat si pentru vizitatorii restaurantului. Atmosfera eleganta si degajata a fost asigurata de Elvis Band, iar pe parcursul serii a avut loc si o licitatie.

Sotia lui Hulk de Moldova - intr-o forma fizica de admirat! Ce imagine a publicat familia Cutelaba din sala de sport - FOTO

Evenimentul caritabil „Cosul de Pasti” este initiativa proiectului The Moldova Project, iar datorita celor 6 persoane publice din bacsis si licitatie s-au adunat 64345 lei.

Articole din aceeasi categorie