13.02.2024
Este priceput nu doar la cantat, dar si la gatit! Nicolae Palit stie reteta perfecta de varza murata - VIDEO

Din casa interpretului Nicolae Palit nu lipsesc muraturile, compotul si sucul de casa, toate pregatite cu mainile sale. Mai multe secrete din gospodaria artistului, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Interpretul a recunoscut ca majoritatea fructelor si legumelor din care face ulterior compot, suc, muraturi, le creste la vila sa. „Anul acesta vreau sa va spun ca nu am vrut sa raman in urma. De fiecare data lucrurile acestea le faceam impreuna cu sotia. Anul acesta, ramanand singur am spus ca ar fi pacat sa nu continui aceasta traditie. Ramane deja ca o mostenire de la parinti ca in fiecare an sa avem muraturi. Ca parintii aveau muraturi in beci, un pahar cu vin. Eu ce am aici nu e tot. Am aici compot de corcoduse, am un copac la mine la vila. De fapt, la vila am ca o mica livada. Am si un corn care anul acesta a rodit nemaipomenit”, a mentionat Nicolae Palit.

Pe langa corcoduse si coarne, artistul creste pomi cu visine, gutui, caise, piersici. „Anul acesta a fost mai rau cu roada piersicilor pentru ca as fi facut si din piersici”, a spus el.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

Totodata, Nicolae Palit a explicat care este secretul varzei sale murate: „Toti vor varza de asta. Secretul cel mai mare este sufletul omului. Eu nu-i fac nimic deosebit. La 10 litri de apa pun 300 de grame de sare si punct. Nici mai mult, nici mai putin. Varza trebuie sa fie coapta”.

De asemenea, Nicolae Palit este priceput si atunci cand vine vorba despre sucul de rosii. „Alta data eu singur storceam rosiile, dar acesta este un suc de rosii care l-am cumparat de la un producator autohton. Ionita, salutari pe calea asta, esti un om deosebit. Il cumpar si vin acasa si il pregatesc. La 10 litri de suc pun o lingura de sare si o lingura de zahar si il fierb”, a spus artistul.

In curand devine majora, dar tatal ei refuza sa o vada de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise - FOTO

Articole din aceeasi categorie