08.06.2022
Jennifer Lopez, mesaj cu ochii in lacrimi pentru cei care nu au crezut in ea, la MTV Movie & TV Awards - VIDEO

Jennifer Lopez a primit un premiu pentru intreaga cariera in televiziune si industria de film, in cadrul galei MTV Movie & TV Awards. Actrita si cantareata de 52 de ani a izbucnit in plans cand le-a marturisit celor prezenti cat de greu i-a fost sa ajunga pe culmile succesului.

Jennifer Lopez a avut de multumit multor oameni care i-au influentat cariera. Vedeta a fost recompensata, duminica seara, cu premiul Generation Award in cadrul galei MTV Movie & TV Awards 2022.

J Lo a plans pe secena, in vazul a sute de spectatori, si le-a transmis un mesaj plin de emotie celor care, de-a lungul timpului, i-au sugerat ca nu va reusi nimic in viata.

As vrea sa multumesc tuturor oamenilor care mi-au spus, direct sau cand nu eram de fata, ca nu voi reusi asta. Chiar nu cred ca as fi reusit fara voi”, a marturisit actrita cu lacrimi in ochi.

 

Actrita s-a declarat recunoscatoare tuturor celor cu care a lucrat in film si televiziune, oameni care i-au oferit bucurie, dar si oameni „care mi-au frant inima”, oameni care au fost sinceri si „oameni care m-au mintit”.

Jennifer Lopez a impresionat cu tinuta ei pe covorul rosu de la MTV Movie & TV Awards.

Cu o bogata cariera in film, televiziune si muzica, Jennifer Lopez ramane singurul artist din lume care a avut, deopotriva, un album muzical pe locul I in topuri si un film in topul preferintelor. 

Anul trecut, premiul Generation Award i-a revenit actritei Scarlett Johansson, care a avut parte de o gluma proasta din partea sotului ei.

Articole din aceeasi categorie