17.05.2022
Fosta iubita a Printului Harry s-a casatorit in secret. Vezi cum arata acum tanara - FOTO

Chelsy Davy, fosta mare iubire a Printului Harry, s-a casatorit in mod neasteptat cu iubitul ei care lucreaza in domeniul hotelier, Sam Cutmore-Scott, in varsta de 37 de ani. Proaspatul ei sot a absolvit Colegiul Eton, urmat si de Harry, fiind cu un an mai mare decat printul.

„S-au casatorit, e adevarat. Foarte putina lume stie despre nunta", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Mail.

Chelsy Davy a avut o relatie de sapte ani cu Printul Harry, de care s-a despartit in anul 2011, deoarece tanara nu si-a dorit sa faca parte din familia regala. Cu toate acestea, blondina se pare ca n-are nimic impotriva casatoriei, dimpotriva.

Eurovision a trecut, dar nu si discutiile despre concurs! Desi Romania a oferit tarii noastre 12 puncte, acest lucru a fost anulat din cauza unor neregularitati. Punctele ar fi mers catre Ucraina - VIDEO

Cuplul a refuzat sa comenteze stirea legata de casatorie, dar Chelsy Davy pare sa fi confirmat vestea impartasind prietenilor o fotografie cu ea purtand o verigheta sub inelul ei de logodna cu safir.

In martie, s-a aflat ca fosta iubita a lui Harry a nascut primul ei copil, un baiat pe nume Leo, cu doua luni inainte, fara ca nimeni sa stie ca este insarcinata. Identitatea tatalui era necunoscuta atunci.

„Nu o voi arde si nu am o sa o dau nimanui”: Buzova a pastrat rochia pe care a purtat-o cand s-a casatorit cu Dmitrii Tarasov - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, cateva saptamani mai tarziu, aveam sa aflam ca tatal este actualui ei sot, Sam Cutmore-Scott, director general al Hotelului Harper din Holt, regiunea Norfolk.

Chelsy, care s-a nascut in Zimbabwe si acum conduce o afacere cu bijuterii si una specializata pe calatorii de lux, a dezvaluit in 2020 ca are un iubit serios, dar nu i-a dezvaluit numele.

Articole din aceeasi categorie