21.05.2024
Ea este moldoveanca care a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes! Rochia spectaculoasa purtată pe covorul roșu - FOTO

Creatoarea de conținut de la noi, Mihaela Scripnic, se bucură în ultimul an de o popularitate tot mai mare. Pe lângă faptul că a reușit să adune o comunitate de aproape 700 mii de abonați pe Instagram, aceasta își face tot mai des apariția la evenimente de top la nivel internațional.

De curând, Mihaela a fost prezentă la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Ea a participat în calitate de model și astfel a defilat pe covorul roșu într-o rochie splendidă de la brand-ul Zima Maison.

Mihaela Scripnic a purtat o rochie de seară maxi, cu trenă, azurie, care i-a accentuat perfect trăsăturile chipului ei.

Solistul trupei Carla's Dreams, acuzat că a urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise. Imaginile au devenit virale: „Spart de drogat la concert” Prima reacție a artistului - VIDEO

Pe lâng ținuta divină, bloggerița a atras privirile multora și datorită machiajului și a coafurii.

„Al 77-lea Festival de Film de la Cannes. Mulțumesc @medianissa.finest & @zimamaison pentru primire. A fost un vis să fiu aici Machiaj: @makeupbymelda; Păr: @magicbeautybykris; Rochie: @zimamaison”, a menționat Scripnic într-o postare făcută publică pe social media.

„Wowwww”, a scris Anastasia Fotachi în secțiunea de comentarii a postării. „Frumoasă și cel mai important: curajoasă. Mult succes”, „Bucuros că în sfârșit ești în locul potrivit pentru tine. Frumusețe”, „Visele trebuie să devină realitate”, „Foarte frumoasă”, i-au transmis și alți internauți.

Cadourile bizare pe care le-a primit o profesoară i-au amuzat pe internauți. În comentarii s-au adunat exemple și mai neobișnuite - FOTO/VIDEO

Mihaela Scripnic este una dintre cele mai cunoscute influencerițe și modele de la noi din țară. Din 2023 și până în prezent și-a ridicat pagina de Instagram de la 100 de mii de abonați, la 690 de mii.

Articole din aceeasi categorie