24.08.2022
Este logodita de opt ani, dar nu s-a casatorit. De ce nu se grabeste Christina Aguilera sa ajunga in fata altarului

Christina Aguilera si Matthew Rutler sunt logoditi de opt ani, dar se pare ca nu au planuri de casatorie, scrie Just Jared. Cantareata in varsta de 41 de ani si chitaristul de 37 de ani s-au cunoscut in 2010, pe cand ea lucra la filmul „Burlesque”.

Christina si Matthew s-au logodit de Ziua Indragostitilor in 2014, iar cateva luni mai tarziu, in august, se nastea fiica lor Summer Rain.

O sursa apropiata cuplului a dezvaluit acum pentru Us Weekly ca „nu exista planuri de nunta in acest moment. Christina si Matt sunt fericiti asa cum sunt”. „Sunt unul dintre acele cupluri care nu au nevoie de un document pentru a-si demonstra dragostea ce si-o poarta.”

Christina mai are un copil, pe Max, in varsta de 14 ani, cu fostul sot Jordan Bratman.

Smiley si Gina Pistol au plecat in vacanta fara Josephine. Ce destinatie au ales - FOTO

2022, un an grozav pe plan profesional pentru Christina Aguilera 

In 2022, Christina Aguilera pare o forta de neoprit. Dupa ce la inceputul anului a lansat primul ei album in spaniola din ultimele doua decenii, artista in varsta de 41 de ani a impresionat apoi o lume intreaga cu show-ul incendiar oferit la finalul Dubai World Expo.

Despre „La Fuerza”, primul ei album in totalitate in spaniola, de la lansarea in 2000 a „Mi Reflejo”, artista a spus intr-un interviu cu ABC News:

„Este ceva ce mi-am dorit sa fac de foarte mult timp, dar, sa fiu sincera, am vrut cu adevarat sa astept momentul potrivit”.

„Cand in urma cu doi ani totul a incetinit, am putut sa ma opresc cu adevarat si sa ma intorc la prioritatile mele si la ceea ce voiam sa fac”.

Cum a reactionat o tanara care si-a vazut sotul pentru prima data dupa ani de zile traiti in intuneric: „E mai chipes decat credeam!” - FOTO

Ana Pirlog - sesiune foto de senzatie pe malul marii! Vezi cat de spectaculos a pozat moldoveanca - FOTO

Articole din aceeasi categorie