23.08.2022
Ana Pirlog - sesiune foto de senzatie pe malul marii! Vezi cat de spectaculos a pozat moldoveanca - FOTO

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Republica Moldova, Ana Pirlog impresioneaza cu aspectul sau oriunde merge, iar atunci cand este vorba de o sesiune foto la plaja rezultatul se amplifica. Vezi in articolul de mai jos ipostazele in care a fost surprinsa aceasta. 

Aparitiile modelului Ana Pirlog sunt o adevarata incantare pentru publicul atat de la noi, cat si de peste hotare. Recent, tanara si-a etalat aspectul fizic ravasitor la mare, alegand mai multe costume de baie sexy. La scurt timp dupa publicarea pe internet, fanii sai au inrosit butonul de LIKE, fiind o certitudine ca apreciaza frumusetea incantatoare a focoasei brunete.

Doina Ciobanu - moldoveanca cu 1 milion de urmaritori pe Instagram, care a facut din moda si salvarea planetei o prioritate - FOTO

Se pare ca fotosesia a avut loc in Germania, iar rezultatul final este mult peste asteptarile noastre, intrucat pozele par desprinse de pe copertile revistelor de la Hollywood.

Fanii au fost si ei incantati de frumusetea fetei, dar si de pozele extrem de reusit realizate. Acestia au apreciat-o si au lasat multe comentarii pozitive in sectiunea data. 

Se pare ca in acesta perioada, modelul este o prezenta extrem de dorita si solicitata. Postarile acesteia cu zecile de fotosesii la care participa sunt o dovata clara a acestui fapt.

Sotii Maxian se bucura la maxim de vacanta din Santorini! Vezi peisajele uimitoare, dar si ipostazele surprinzatoare in care a pozat Tatiana - FOTO/VIDEO

Mentionam ca Ana Pirlog este un celebru model din Republica Moldova. Aceasta s-a remarcat datorita sedintelor foto realizate pentru cateva reviste internationale, printre care: Vogue, Harper's Bazaar sau Cosmopolitan.

Articole din aceeasi categorie