24.08.2022
Cum a reactionat o tanara care si-a vazut sotul pentru prima data dupa ani de zile traiti in intuneric: „E mai chipes decat credeam!” - FOTO

O tanara in varsta de 24 de ani, care si-a pierdut vederea dupa ce a fost diagnosticata cu o boala grava, a putut sa-i admire chipul sotului ei de curand, dupa ce a fost operata. ”E mult mai chipes decat mi-as fi putut imagina.”, a spus ea, impresionand o lume intreaga.

Sophia Corah, o tanara de 24 de ani, din Rio Rancho, New Mexico, avea 18 ani cand a inceput sa-si piarda vederea. In urma investigatiilor, ea a fost diagnosticata cu keratoconus, o boala oculara ce duce la subtierea si deformarea corneei, determinand afectarea severa a vederii. La scurt timp dupa ce a primit acest diagnostic, tanara a fost declarata oarba, insa nu si-a pierdut speranta, mai ales ca in aceasta ”calatorie”, ea l-a avut aproape pe Christian Corah, cel care i-a devenit ulterior sot.

Prieteni la inceput, Christian a ajutat-o sa stranga banii necesari pentru o operatie ce promitea recuperarea vederii, lucru care s-a si intamplat.

„Sa-l vad pe Christian pentru prima data a fost coplesitor. Dupa ce m-am linistit, insa, am realizat cat de frumos este. Am avut o conexiune cu el, insa dupa ce l-am vazut, mi-am dat seama ca e mai frumos decat mi-am imaginat.”, a marturisit tanara, potrivit Daily Mail.

Smiley si Gina Pistol au plecat in vacanta fara Josephine. Ce destinatie au ales - FOTO

Ea a povestit, de asemenea, ca a inceput sa-si piarda vederea treptat, in mai 2017. La inceput nu putea sa vada in primele minute dupa ce se trezea, iar ulterior, boala s-a agravat, ajungand sa nu mai poata nici macar sa citeasca: „A fost infricosator, m-am temut ca nu-mi voi putea vedea copiii.”

Ea a povestit ca l-a cunoscut pe Christian in timp ce studia Psihologia, insa nu a putut sa-i vada chipul: „Nu-l vedeam cand l-am cunoscut, boala se agravase. Ca sa treversez o strada, era nevoie sa vad umbra cuiva si sa o urmez.”, a povestit ea, adaugand ca in scurt timp au devenit prieteni, el interesandu-se de un specialist care ar putea sa o opereze. Pe care l-a si gasit, de altfel si, totodata, el si-a canalizat energia spre a strange 19.000 de dolari, bani care au fost folositi pentru interventia care a avut loc in 2019.

Ulterior, tanara a realizat ca are sentimente pentru Christian si i le-a si dezvaluit. Era octombrie 2020, iar ulterior, in ianuarie 2021, el a cerut-o de sotie. In acelasi an, cinci luni mai tarziu, s-au casatorit.

Horoscop 24 august 2022. Zodiile cu mari sanse de castiguri financiare

„A fost o calatorie uimitoare. Christian a fost alaturi de mine in cele mai dificile momente si m-a facut sa ma simt speciala.”, a mai povestit tanara.

Articole din aceeasi categorie