18.02.2022
Este convinsa ca poti invata limba engleza in doar 5 saptamani! Profesora Corina Muntean iti explica ce abilitati poti capata in acest timp - VIDEO

Dragostea se manifesta in diferite forme. Ea are o dragoste aparte pentru educatie, iata de ce de Ziua Indragostitilor a revenit in fata studentilor. Invitata in platoul O Seara Perfecta, profesoara de limba engleza, Corina Muntean a povestit despre pasiunea sa.

Corina a povestit ca recent a avut Covid-19, insa a trecut mult mai usor prin asta decat data trecuta. „Stii ca acasa si peretii te ajuta si te incalzesc. Exact asa a fost si in cazul meu, dar eram sigura ca n-o sa ma ia pentru ca mi-am ridicat imunitatea, am stat la soare, am mancat vitamine si nu a fost sa fie.”, a spus profesoara.

Fiind profesoara, pe data de 14 februarie a revenit in formatul offline de predare. „Incercam sa revenim deja de jumatate de an. Noi avem o dragoste aparte fata de educatie si chiar daca suntem bine-mersi in online, ne dorim sa revenim si in acest offline. Este o separare de doi ani de zile, cabinetele sunt reci. Grupele sunt cu mult mai mici, dar la moment avem trei grupe, de luni mai asteptam inca una.”, a povestit profesoara.

Vedeta cu cel mai chinuit corp. Cum a fost surprinsa Tara Reid de Valentine’s Day

Spune ca a fost cumva o concidenta ca anume de Ziua Indragostitilor au inceput cursurile cu prezenta fizica.

Corina Muntean a mentionat ca obisnuieste mereu sa bucure studentii cu diferite cadouri, dar si atmosfera placuta. „Ii asteptam mereu cu ceai, cafea, uneori mai aducem si placinte. Incercam sa le cream un mediu favorabil si cald ca sa-i motivam sa revina.”

Intr-o postare publicata pe Instagram, aceasta a spus ca daca nu avea acea dragoste pentru educatie, crestea lalele. „Asta este adevarat, eu sunt indragostita de natura in general, ea ma incarca. Cu lalelele am o legatura aparete poate pentru ca sunt un simbol al primaverii si al reinvierii. In postare m-am referit la antreprenoriat, la business. Suntem intr-o perioada in care deschidem grupele pentru copii si ma plimbam de la Gara de Nord la Gara de Sud, pe la toate punctele unde trebuia sa livrez aceste carti si mi-a trecut asa un gand, ca cineva zicea ca antreprenoriat nu faci, fie iti este comod fie nu si am fost de acord. Deci, daca nu era dragostea asta nu cred ca eram sa fiu motivata sa ma duc sa fac acest lucru.”, a explicat Corina.

“Experimente” de fashion cu North West. Tinutele bizare in care Kim si Kanye isi imbraca fetita cea mare

De asemenea, profesoara a mentionat ca poti invata engleza in 5 saptamani si este gata sa demonstreze acest lucru. Unii oameni sunt sceptici privind acesta reusita, insa Corina demonstreaza ca totul este posibil. „In aceste saptamani poti sa intelegi limba la nivel de prezent, trecut si viitor, cele doua tipuri de propozitii: pozitive si negative. In aceste 5 saptamani se studiaza 3 carti, una de gramatica, cartea cu material audiu si video, plus, caietul de lucru a studentului. Este un program destul de intens.”, a spus in cele din urma Corina Muntean.

Articole din aceeasi categorie