18.02.2022
“Experimente” de fashion cu North West. Tinutele bizare in care Kim si Kanye isi imbraca fetita cea mare

La numai 8 ani, fetita lui Kim Kardashian si a lui Kanye West are o garderoba de peste un milion de dolari. Nimic suprinzator, avand in vedere ca parintii ei au o avere fabuloasa.

Cu doi parinti fashionsti, cum sunt Kim si Kanye, este de inteles ca si fetita a devenit pasionata de moda. Doar ca in ultima vreme, dupa ce acestia s-au despartit, North pare mai degraba imbracata “cu forta” de parintii ei, dupa propriile lor gusturi. 

Pentru ca a facut senzatie - piesa „Victima” a interpretului Carla's Dreams a imbracat o noua haina. Vezi versiunea piano a cantecului - VIDEO

Astfel, la finala Super Bowl, unde l-a insotit pe Kanye West, North a purtat o pereche de incaltari butucanoase din cauciuc, marca Yeezy, a tatalui sau. Tinuta i-a fost completata cu o pereche de pantaloni largi si rupti si un tricou in tema cu evenimentul la care a participat.
 


Atunci cand si-a insotit mama, Norh a renuntat la stilul hip hop, pentru un look de printesa. Ca sa se asorteze cu fiica ei, Kim a imbracat-o pe North in roz din cap pana-n picioare, intr-un costum de catifea. 

North West este, daca se poate spune asa, fashionista din scutece :)

Premiera muzicala de la Radu Sirbu! Fostul membru al trupei O-Zone a lansat piesa „Time”: „Rar auzim ceva in interpretarea ta, dar intotdeauna esti pe masura” - VIDEO

Cu o garderoba de sute de mii de euro (tabloidele scriu ca suma ar ajunge chiar la un milion de dolari!), cu hainute cool – practic copii in miniatura ale outfiturilor mamei sale – North West are deja statut de influencer. Micuta a aparut in public cu o pereche de cercei cu diamante Lorraine Schwartz in valoare de 50.000 de euro, deci nu e de mirare ca toate hainele ei create de marii designeri ar putea ajunge la fabuloasa suma de un milion  de dolari.

Desi nu implinise nici macar 4 ani, micuta avea deja in colectie genti Fendi sau Louis Vuitton, de cateva mii de euro.

North West face deja senzatie pe TikTok

Kanye e suparat ca fetita posteaza, cu ajutorul mamei sale, filmulete pe TikTok. Acesta si-a exprimat public nemultumirea fata de acest lucru, insa North pare chiar pasionata de noua preocupare. 

Articole din aceeasi categorie