18.02.2022
Vedeta cu cel mai chinuit corp. Cum a fost surprinsa Tara Reid de Valentine’s Day

La 46 de ani, Tara Reid pare ca a depasit perioada “neagra” din viata ei si se bucura de un moment bun atat in cariera, cat si in viata sentimentala.

Actrita se afla intr-o relatie de doi ani de zile cu Nathan Montpetit-Howar, iar de Valentine’s Day acestia au sarbatorit la un restaurant de lux din Los Angeles. Tara Reid s-a imbracat festiv, in ton cu ocazia, intr-o eleganta rochie rosie, pe care a combinat-o cu un sacou negru si botine cu toc inalt.

Din pacate, stilul haotic de viata din trecut si-a lasat amprenta pe corpul ei. Dupa ani de zile in care s-a luptat cu anorexia, dependenta de alcool si operatii estetice, corpul ei a avut de suferit. Paparazii i-au surprins pielea lasata si imbatranita de pe picioare.

In anii trecuti, Tara (46 de ani) a afirmat ca a trecut printr-o depresie cumplita si o dependenta de alcool ce i-au umbrit total gandirea. “Toate astea au aparut din cauza unui indelung sir de operatii estetice nereusite”, a explicat actrita.

"Desi eram slaba, mi-am facut o liposuctie pentru ca imi doream un abdomen cu patratele. Aveam o forma frumoasa a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat si s-a lasat", a marturisit actrita despre una din interventiile estetice care i-a dat viata peste cap.

Pe langa abdomen, blonda si mai facut si doua operatii la piept, insa si de aceasta data interventia a fost un esec, esteticianul lasand-o pe Tara cu doi sani asimetrici. 

Ca si cum toate astea n-ar fi fost deajuns, actrita a optat si pentru cateva liposuctii, diete draconice si programe fizice menite sa-i recontureze formele. Bineinteles, la scurt timp dupa acestea, vedeta a intrat din nou in depresie.

Articole din aceeasi categorie