10.07.2023
Nevasta infidela a lui Kevin Costner, revoltata la gandul ca va primi de la actor doar 52 de mii de dolari pe luna

Femeia considera total nepotrivita propunerea actorului de a primi o pensie alimentara pentru cei trei copii estimata la 52.000 dolari pe luna.

Cei doi alcatuiau, nu demult, unul dintre cele mai reusite cupluri din showbiz. Acum insa, situatia este greoaie. Kevin Costner a acuzat-o pe Christine Baumgartner ca l-a inselat cu un vecin si s-a luptat din rasputeri s-o lamureasca ca trebuie sa plece din casa in care a stat pana acum.

Fostii soti se dueleaza prin tribunale pentru drepturi. Christine Baumgartner a primit propunerea lui Kevin Costner de a primi lunar pentru cresterea celor trei copii 52.000 dolari pe luna. Fosta creatoare de genti respinge oferta categoric si i-a transmis ca pentru cresterea celor trei copii are nevoie lunar de 248.000 de dolari,  potrivit noilor documente judecatoresti obtinute joi de TMZ.

Christine Baumgartner este revoltata de ce vrea Kevin Costner sa-i ofere si a subliniat ca el castiga mai mult doar din chiria unei resedinte aflate la malul marii, mai exact 65.000 de dolari pe luna. Cum sa nu fie dispus sa acorde copiilor sai minori un sprijin financiar mai mare?

Drama din viata lui Beyonce. Are un frate care sta la 16 kilometri de ea, dar nu vorbesc

Starul din „Bodyguard” si sotia sa au impreuna trei copii: fiul Cayden, in varsta de 16 ani si fiicele Hayden, 14 ani si Grace, 13 ani.

Christine Baumgartner nu mai lucreaza din 2007, de cand a nascut primul copil. Insa este foarte vehementa si precizeaza ca ai sai copii sunt obisnuiti cu un alt stil de viata, mai luxos, care include ore private si tot felul de facilitati. Si ca 52.000 dolari pe luna nu ar acoperi toate aceste pretentii. Pe de alta parte, Kevin Costner este convins ca aceasta suma este una corecta si precizeaza ca nu are de unde sa dea mai mult, intrucat nu va mai lucra in serialul de succes „Yellowstone”.

„Voi castiga substantial mai putin in 2023 decat in ​​2022”, a sustinut el in documentele judecatoresti obtinute de Page Six saptamana trecuta. „Acest lucru se datoreaza faptului ca nu mai sunt sub contract pentru Yellowstone, principala sursa de venit anul trecut.”

Diana Grigor si-a schimbat look-ul! Interpreta a renuntat la parul lung - VIDEO

Costner a sustinut anterior, de asemenea, prin intermediul avocatilor sai, ca Baumgartner de fapt vrea bani pentru ea, nu pentru copii. In documente obtinute anterior de PageSix, se arata ca expertul contabil al actorului depistase ca Baumgartner alocase peste 100.000 de dolari pentru proceduri de chirurgie estetica – si ca acesta ar fi adevaratul motiv pentru care cere atat de multi bani.

Articole din aceeasi categorie