10.07.2023
Ilinca Sturzescu a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita: „Nu m-am gandit niciodata ca este posibil sa iubesc atat de mult” - VIDEO

Acum cateva luni, modelul si bloggerita Ilinca Sturzescu a organizat o petrecere in cadrul careia a aflat impreuna cu cele mai apropiate persoane din viata ei ce va avea - baietel sau fetita.

Sturzescu a publicat atunci cateva fotografii de la Gender Party, insa a evitat sa anunte sexul copilului.

La 2 luni distanta, modelul a facut in cele din urma marele anunt pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat un filmulet emotionant, dar si un mesaj.

Ilinca Sturzescu va avea un baietel. Cu aceasta ocazie, ea a decis sa posteze un text dedicat copilului pe care il asteapta.

„Nu m-am gandit niciodata ca este posibil sa iubesc atat de mult un omulet pe care nu l-am mai vazut pana acum. Nici nu-ti poti imagina cat de mult te asteptam si te iubim deja mai mult decat viata. Multumita tie, am devenit un tot intreg si mai fericiti ca niciodata! Incepe cel mai interesant si frumos capitol din viata noastra.”, a scris Ilinca.

Elton John si-a anuntat retragerea, dupa un concert memorabil.: „Am avut o cariera minunata...” - VIDEO

De asemenea, modelul a multumit rudelor si prietenilor pentru faptul ca au fost alaturi de ea in acel moment important: „Multumim tuturor rudelor si prietenilor nostri cei mai apropiati pentru ca au impartasit cu noi cel mai important moment din viata noastra. Au fost atatea emotii si lacrimi de bucurie”.

Ilinca Sturzescu, cunoscuta si ca Ilinca Kotya este un model in varsta de 25 de ani din Republica Moldova. Pe langa modeling, aceasta mai este activa si pe Instagram, acolo unde este urmarita de peste 60 de mii de internauti.

Un nou succes! Judocanul Andrian Veste a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de la Tallinn - FOTO

Articole din aceeasi categorie