10.03.2023
Era doar piele si os! Emily Ratajkowski - dezvaluiri despre perioada in care avea 45 de kilograme

In ciuda faptului ca dupa ce a divortat in 2022, Emily parea la fel de fericita si plina de energie, in realitate, aceasta etapa din viata sa a afectat-o extrem de mult.

Intr-un podcast recent pentru „Going Mental”, Ratajkowski a declarat ca nu a vorbit despre divort pana acum si a vrut sa pastreze aceasta parte a vietii sale secreta nu numai fata de propriul ei fiu, ci si fata de restul lumii.

O multime de flori, cadouri si emotii de neuitat! Vezi unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Tatiana Heghea cei 35 de ani - FOTO/VIDEO

„Cred ca intr-o zi voi vorbi despre asta.”, a recunoscut modelul. Emily a vorbit si despre perioada grea pe care a depasit-o imediat dupa ce s-a separat de sot.

„Nu am avut curajul sa plec mai devreme. Aveam 45 de kilograme, tocmai devenisem mama. Eram foarte slaba, pentru ca eram ingrijorata. Am inceput sa iau antidepresive”, a povestit vedeta.

In februarie 2018, Emily Ratajkowski s-a casatorit cu producatorul de film Sebastian Bear-McClard dupa 3 luni de relatie, iar acum 2 ani acestia au devenit parinti. In vara anului trecut, vedetele s-au despartit.

Emily O'Hara Ratajkowski este un model si actrita americana.

Anisoara Loghin - prima imagine cu fiica sa! Vezi cat de draguta este micuta Carla: „Are mama fata mare” - FOTO

Articole din aceeasi categorie