10.03.2023
Anisoara Loghin - prima imagine cu fiica sa! Vezi cat de draguta este micuta Carla: „Are mama fata mare” - FOTO

La o luna dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, Anisoara Loghin a publicat in mediul online prima fotografie cu fetita sa.

De curand, prezentatoarea PRO TV a organizat o sedinta foto pentru Carla, iar implinirea primei luni din viata acesteia a fost momentul potrivit pentru a publica o poza de atunci pe Instagram.

Desi Anisoara a evitat sa arate chipul Carlei, fetita totusi reuseste sa emotioneze internautii. Cu cearsaf alb, aripi si coronita din perle, micuta pare un adevarat ingeras.

Femeia care si-a facut operatii estetice pentru a fi ca papusa Barbie arata diferit la 37 de ani. Valeria Lukyanova s-a mutat in Mexic si a renuntat la machiajul de zana

„Carla. Are mama fata mare.”, a mentionat Loghin in descrierea postarii, iar sotul sau, Radu Ginsari a adaugat: „Carla! 1 month”.

„Cat de divin si pur. Cel mai frumos ingeras, sa va fie sanatoasa Carla.”, „Crestere usoara si copilarie fericita.”, „Crestere usoara.”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate sub fotografie.

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul si o fetita pe nume Carla.

„Adio, barbatul meu, cu sufletu-nghetat”. Daniela Costetchi, poezie dedicata fostului ei sot - VIDEO

Articole din aceeasi categorie