10.03.2023
O multime de flori, cadouri si emotii de neuitat! Vezi unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Tatiana Heghea cei 35 de ani - FOTO/VIDEO

Ieri, cunoscuta interpreta Tatiana Heghea a implinit frumoasa varsta de 35 de ani.

Cu aceasta ocazie, artista a publicat un filmulet pe retelele de socializare in care sufla in lumanarile de pe tortul aniversar.

„Fetita asta, se simte mai bine ca niciodata si e mai bogata ca niciodata! Va pup si va iubesc! Multumesc pentru tot.”, a mentionat Heghea pe Instagram.

Chiar daca a fost ziua ei de nastere, Tatiana nu a uitat de atrenamentul sau de dimineata la sala de forta. Si pentru ca a primit un buchet cu flori de la atrenoarea sa, interpreta l-a folosit pe acesta pe post de greutate pentru exercitii.

Spre seara, Heghea impreuna cu intreaga sa familie a sarbatori la un restaurant select din capiala. „O parte din averea mea fara de pret”, a scris Tatiana in descrierea unui video.

Fiul Mihaelei Tabura a implinit 6 luni! Vezi cum au sarbatorit parintii, alaturi de cumetri - VIDEO

Interpreta s-a laudat pe social media si cu multitudinea de flori pe care le-a primit la aniversarea celor 35 de ani.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

 

Anisoara Loghin - prima imagine cu fiica sa! Vezi cat de draguta este micuta Carla: „Are mama fata mare” - FOTO

Articole din aceeasi categorie