17.11.2022
Celebrul conac al Ivanei Trump - scos la vanzare pentru 27 de milioane de dolari. Vezi cat de fabulos arata acesta in interior - FOTO

In luna iulie a acestui an, prima sotie a fostului presedinte al SUA, Ivana Trump a murit la varsta de 73 de ani. Femeia a fost gasita fara suflare langa scara din conacul in care ea locuia din 1992. Iar acum, la patru luni de la moartea mamei lor, copiii lui Trump au decis sa-i vanda casa. 

Zilele trecute, celebrul conac a Ivanei a fost scos la vanzare. Pentru acesta, copiii sai cer 27 de milioane de dolari. Insa, uitandu-ne la fotografiile cu acest conac, intelegem perfect de ce este pus asa un pret. 

Townhouse-ul cu cinci etaje si 8,725 de metri patrati a Ivanei Trump este situat intr-o zona prestigioasa din New York. Femeia l-a cumparat cu 2,5 milioane de dolari imediat dupa divortul ei cu Donald Trump. 

Locuinta are cinci dormitoare si tot atatea bai. Dormitorul principal are o terasa privata, iar baia este finisata cu marmura roz. Casa are si o biblioteca mare cu semineu, mobilata cu mobilier luxos. Aceasta odaie Ivana o folosea ca birou.

Covoare rosii, candelabre de cristal si mult, mult aur - se pare ca Ivana iubea cu adevarat luxul. 

Si iata si acea scara - probabil ultimul lucru pe care l-a vazut Ivana. Moartea ei a fost recunoscuta drept un accident, rezultat in urma unei caderi neatente. 

Articole din aceeasi categorie