30.09.2023
Cristina Stefania, Instagram versus realitate. Imagini din spatele unei sedinte foto - FOTO

Cristina Stefania este una dintre cele mai apreciate si urmarite artistei din industria muzicala din Romania. Logodnica lui Speak a reusit sa stranga o comunitate uriasa pe retelele de socializare, acolo unde posteaza zilnic imagini din viata de zi cu zi. 

Tanara cantareata este foarte transparenta cand vine vorba despre cariera sa. Recent, Stefania a postat pe contul sau de Instagram o fotografie impresionanta, in care poarta o rochie midi neagra, eleganta, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi argintii. Desi poza a fost facuta in ploaie, artista a aratat uimitor, lucru care i-a facut pe fani sa o complimenteze cu cele mai frumoase cuvinte.

Cu toate acestea, pentru ca vrea sa le arate fanilor sai si lucrurile mai putin perfecte din viata ei, alaturi de fotografia perfecta, Cristina Stefania a postat si un videoclip realizat in timpul sedintei foto, in care incearca sa se ascunda de ploaie. Artista este uda din cap pana-n picioare, iar in jurul ei sunt oameni cu umbrele. 

„Instagram versus realitate”, a scris artista la descrierea postarii sale pe de reteaua de socializare.

„Esti superba oricum”/ „Putini stiu cu ce se confrunta fetele pentru poza perfecta”/ „Superba”, au comentat fanii artistei. 

Horoscop 30 septembrie 2023. Zodia care va castiga o suma mare de bani

Cristina Stefania, confundata cu iubita lui Cristiano Ronaldo: „Am crezut ca esti Georgina”

Fotografia nu numai ca a aratat munca pe care Cristina Stefania o depune pentru a crea continut de calitate pentru fanii ei, ci i-a facut pe fani sa o confunde cu Georgina Rodriguez, iubita celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo.

Rochia mulata si coafura perfecta, imbinate cu machiajul care i-a conturat trasaturile si pielea perfect bronzata, le-a dat impresia fanilor ca se uita la sosia Georginei.

4 zodii care sufera enorm dupa ce se incheie o relatie de prietenie

„La prima vedere am crezut ca e Georgina lui Ronaldo”/ „Georgina direct”/ „Am crezut ca esti Georgina”/ „Doamne ce am crezut ca e Georgiana lui Ronaldo…Dupa mi-am dat seama ca e Stefania. Superba”, sunt doar cateva din comentariile primite de Cristina Stefania la postarea sa de pe Instagram. 

Articole din aceeasi categorie