13.07.2023
Emotionant! Cum i-a salvat o fetita de 6 ani de doua ori viata mamei sale - FOTO

O mama din Scotia, care tocmai a primit un transplant de inima, a povestit cum fiica ei de doar 6 ani i-a salvat viata de doua ori apeland la un asistent virtual.

Emma Anderson, din Glasgow, a fost diagnosticata inca din adolescenta cu cardiomiopatie hipertrofica. Fiica ei, Darcey, stia inca de la o varsta frageda ca mama ei are o „durere la inima” si ca putea sa ceara ajutor de la Alexa, asistentul virtual Amazon. Iar Darcey a apelat la Alexa chiar de doua ori cand si-a dat seama ca mama ei, de 27 de ani, nu se simtea bine, potrivit BBC.

„Am configurat-o Alexa astfel incat, daca lesineam sau ma simteam rau, tot ce trebuia sa faca ea era sa spuna „Alexa, suna dupa ajutor”, iar astfel o suna pe mama mea, care locuieste aproape”, a spus Emma Anderson. „Si a trebuit sa apeleze la Alexa de cateva ori, chiar a chemat singura o ambulanta si atunci eram intr-o stare foarte proasta”.

Nicole Cherry, distractie cu J Balvin in culisele festivalului Nervesea. Cum s-au filmat cei doi - VIDEO

Femeia si-a tinut mult timp sub control afectiunea cu medicamente, dar cu ocazia unui control de rutina i s-a spus ca are nevoie urgenta de un transplant de inima ca sa poata supravietui.

„M-am dus la controlul de rutina si mi s-a spus ca starea s-a inrautatit foarte tare si ca trebuia sa fiu pusa pe o lista de urgente pentru transplant”, a spus ea.

Emma a primit transplantul in aprilie 2022.

Incredibil cum arata inelul de logodna de 600 mii de euro al Georginei Rodriguez! E din aur, incrustat cu diamante - FOTO

Acum are o viata complet noua si chiar a reusit sa se casatoreasca in sfarsit cu partenerul ei de viata.

„Pot sa merg la scoala si sa o iau pe Darcey, sa ma intorc acasa - ceva ce nu as fi putut face niciodata inainte. De Paste, am reusit sa o duc pe Darcey la inot si la locul de joaca - lucruri simple pe care nu puteam sa le fac inainte. Acum pot sa fiu, in sfarsit, mamica”, a mai spus femeia.

Articole din aceeasi categorie