13.07.2023
Nicole Cherry, distractie cu J Balvin in culisele festivalului Nervesea. Cum s-au filmat cei doi - VIDEO

Nicole Cherry a fost unul dintre artistii care au cantat pe scena Neversea de anul acesta. Talentata artista si-a bucurat fanii cu piese precum „Florile Tale", „Din cauza ta" sau „Nu mai consum", iar in culise a avut parte de propria distractie cand s-a intalnit cu un prieten vechi, cantaretul J Balvin.

Prietenia dintre Nicole Cherry si J Balvin este deja una veche. Ori de cate ori are spectacole in Romania, artistul columbian se intalneste cu Nicole Cherry si filmeaza clipuri haioase impreuna.

Calvin Klein si partenerul sau, Kevin Baker, aparitie inedita in Los Angeles - FOTO

De data aceasta, cei doi au cantat pe aceeasi scena, la festivalul Neversea, si au filmat, dupa show, un video pentru fani, la fel cum au facut si vara trecuta, in culisele festivalului Untold.

In clipul publicat pe Instagram si TikTok,  cei doi apar dansand pe ritmurile piesei „Jessica", a lui Michael Brun, strangand peste 400.000 de vizualizari si numeroase comentarii de la fani. In timp ce unii au felicitat-o pe Nicole Cherry pentru prietenia cu J Balvin, alti fani au intrebat-o pe aceasta cand va urma o colaborare cu artistul columbian. La aceasta intrebare, cantareata a a dat de inteles ca munceste ca sa se intample asta.

Horoscop 13 iulie 2023. O zi foarte buna in plan financiar

„Poate faci o colaborare", „Hai si cu o colaborare", „Va ador pe amandoi, sper sa scoateti o piesa", „Cei mai frumosi", „Mi-ati facut ziua", „Fata asta e minunata".

Articole din aceeasi categorie