13.07.2023
Incredibil cum arata inelul de logodna de 600 mii de euro al Georginei Rodriguez! E din aur, incrustat cu diamante - FOTO

Georgina Rodriguez si-a etalat inelul de logodna in valoare de peste 600.000 de euro, oferit de Cristiano Ronaldo anul trecut.

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a depasit de multa vreme imaginea de Cenusareasa cu care a cucerit intreg mapamondul. Acum, frumoasa argentinianca este o adevarata regina, plina de opulenta si de stil.

Cristiano Ronaldo a transformat-o in regina pe Georgina Rodriguez

La toata imaginea Georginei intregul aport il are Cristiano Ronaldo, care i-a pus, practic, lumea la picioare.

Frumoasa femeie poarta numai haine scumpe, este deja imaginea unei celebre case de moda din Spania, bijuteriile de pe mana au preturi uimitoare, nu mai vorbim de accesorii sau de incaltaminte.

Horoscop 13 iulie 2023. O zi foarte buna in plan financiar

In plus, locurile pe care le frecventeaza, toate foarte scumpe, intregesc imaginea unei vieti perfecte.

Inelul de logodna al Georginei costa 600.000 de euro

Mai mult, iubirea pe care i-o poarta Cristiano este si ea una perfecta, in viziunea ei. E normal ca Georgina sa gandeasca asa, in conditiile in care celebrul fotbalist a cheltuit o adevarata avere doar pe inelul de logodna, din aur incrustat cu diamante.

Georgina si-a aratat bijuteria de pe deget in vacanta din Sardinia, unde cei doi isi petrec zilele pe un iaht de peste sase milioane de euro, detinut de starul lusitan.

Cea mai tanara castigatoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapa de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

Logodnica lui Cristiano Ronaldo apare intr-un bikini de culoare neagra si isi etaleaza, de asemenea, inelul de logodna, pe care, conform jurnalistilor de la tabloidul The Sun, CR7 a cheltuit peste 600.000 de euro.

Articole din aceeasi categorie