08.10.2022
Stela Botez a lansat o noua melodie, intitulata „Paharel”. Vezi videoclipul neobisnuit al piesei: „O idee ingenioasa!” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Stela Botez, numita si „Fata cu cobza” a lansat pe data de 7 octombrie o noua melodie, care se numeste „Paharel”. 

Acum cateva zile, interpreta Stela Botez a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in curand lanseaza o noua compozitie. 

Ce meserie ar fi avut Irina Rimes daca nu ar fi fost cantareata. Artista a dezvaluit ce cariera si-ar fi dorit parintii ei pentru ea

Iar pe data de 7 octombrie, artista a publicat in InstaStories o imagine cu un pahar de vin in mana si a anuntat ca in sfarsit piesa poate fi ascultata de catre toti fanii sai. 

„Paharel cu floricele, masa mea-i cu nemurele. Paharel cu flori marunte, masa mea-i cu neamuri multe”, este o fraza din textul melodiei „Paharel”. 

Videoclipul piesei este foarte neobisnuit. In el vedem o mana (se pare ca e chiar mana interpretei) care tine un pahar de vin si merge cu el prin diferite orase si tari, prin diferite locuri frumoase, precum campii, Manastiri, statie de tren, putem vedea Orheiul Vechi, munti, zapada, soare sau ploaie si alte locuri magnifice. 

Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

„O idee ingenioasa! Bravo, Steluta!”, „Foarte frumos! Bravo Stela”, „Bravo Stela! Ganduri bune din Spania!”, „Te iubim tare mult. Felicitari pentru tot ce faci din Suceava”, au scris cativa internauti pe canalul de Youtube a interpretei. 

Stela Botez este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este autoarea unei carti care se numeste „Fata cu cobza”. Titlul este inspirat chiar din viata reala, artista fiind numita asa de foarte multa lume.

O femeie de 60 de ani s-a mutat la capatul lumii pentru a se casatori cu un tanar dintr-un trib: „Este cel mai bun si dragut barbat” - FOTO

Articole din aceeasi categorie