08.10.2022
Ce meserie ar fi avut Irina Rimes daca nu ar fi fost cantareata. Artista a dezvaluit ce cariera si-ar fi dorit parintii ei pentru ea

Irina Rimes este, fara indoiala, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara, iar de-a lungul timpului, aceasta a recunoscut ca nu i-a fost deloc usor sa-si construiasca o cariera. Totodata, in cadrul unui interviu acordat de curand, ea a marturisit ca parintii ei si-au dorit, la un moment dat, sa fie economist.

Irina Rimes nu se teme sa vorbeasca despre ea, iar de curand, in cadrul unui interviu pentru Viva!, ea a vorbit despre cum a ajuns sa faca muzica, dar si despre cariera pe care si-ar fi dorit parintii ei sa o aiba: „Ai mei au vrut la un moment dat sa ma faca economist, dar s-au razgandit, pentru ca le-a fost teama sa nu-mi strice drumul in viata, asa ca m-au lasat sa-mi urmez chemarea si au fost mereu langa mine la nevoie”, a spus ea potrivit sursei citate, adaugand: „Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mica, am cantat de mica, nu vedeam altceva decat muzica si creatia”, a mai spus ea.

Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

Totodata, faptul ca in perioada liceului a fost nevoita sa plece de langa parinti si sa se mute in Soroca, dupa care sa-si incheie studiile la Chisinau, la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, a venit cu numeroase lectii de invatat pentru ea.

„Departarea asta m-a invatat sa fiu independenta de la o varsta frageda, sa ma descurc in orice circumstante si sa raspund de mine. Nici cand eram acasa nu eram dependenti unii de altii, eu nu am depins niciodata de parinti, ma descurcam. Eu si fratele meu ne-am crescut unul pe altul. Ai nostri erau mai tot timpul plecati la munca, iar noi trebuia sa avem grija unul de celalalt”, a mai marturisit ea, potrivit sursei citate.

Cel care i-a furat inima Irinei Rimes se numeste David Goldcher, face muzica, ba chiar a aparut ca interpret in mai multe videoclipuri. Este foarte indragostit de solista, ba chiar a invitat-o sa se mute in tara lui natala pentru a locui impreuna. „Stam intr-un apartament cu chirie, nu cumparam nimic in pandemie”, a transmis Irina Rimes. Artista converseaza in franceza si engleza cu iubitul ei.

O noua premiera! Eva Timus a lansat un nou single, intitulat „Falling”: „Este un nivel complet diferit” - VIDEO

Despre barbatul la bratul caruia se afiseaza, Irina a povestit in podcastul lui Damian Draghici: „Mi-am dat seama ca ma pot indragosti de oameni la care nu m-as fi asteptat niciodata. La 18 ani imi placeau blonzii cu ochii albastri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama ca nu pot fi cu cineva care nu face muzica. E o intamplare ca iubitul meu de acum arata exact asa cum imi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate ca el este iubirea vietii mele si o sa ma casatoresc cu el. Am facut greseli in viata personala, pe care le repet si acum. Daca as mai avea 48 de ore de trait, as vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

Articole din aceeasi categorie