22.09.2022
Emily Ratajkowski a sustinut-o public pe Behati Prinsloo, sotia interpretului Adam Levine: „Daca esti intr-o relatie, atunci trebuie sa fii fidel”

In ultimul timp, pe web se discuta activ noutatea despre faptul ca solistul „Maroon 5”, Adam Levine si-a inselati sotia. Behati Prinsloo este acum in asteptarea celui de-al treilea copil si totul era linistit si bine, pana cand femeia nu a aflat noutatile neplacute legate de sotul sau. 

Bloggerita Sumner Stroh a declarat publicat ca Adam Levine este iubitul ei si, se pare ca el chiar intentioneaza sa-si numeasca copilul, inca nenascut, in onoarea ei. 

Cu toate acestea, muzicianul insusi a negat aceste zvonuri. „Sotia mea si familia mea sunt tot de ce imi pasa in aceasta lume. Sa fiu atat de naiv si de prost, incat sa risc cu singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru mine, a fost cea mai mare greseala pe care am putut-o face vreodata. Nu se va mai intampla cu siguranta. Imi asum intreaga responsabilitate. Vom trece peste asta impreuna”, a scris solistul „Maroon 5”. 

Selena Gomez a vorbit deschis despre problemele sale mintale in noul sau documentar: „Daca as fi fost mai atenta la problemele mele, atunci viata mea ar fi fost alta” - VIDEO

Un val de critica si negativ s-a napustit pe tanara bloggerita. Si, desi multi o sustin, fanii lui Adam Levine considera ca ea este vinovata in acest caz.

Prima vedeta care a decis sa vorbeasca deschis despre acest lucru este Emily Ratajkowski, care, apropo, la fel s-a confruntat cu infidelitate din partea fostului sau sot. 

A devenit cunoscut motivul principal al despartirii lui Leonardo DiCaprio si Camila Morrone. Afla cine a fost de fapt initiatorul acestei decizii

„Nu inteleg de ce toata lumea continua sa dea vina pe femei pentru greselile barbatilor. Daca esti intr-o relatie, atunci trebuie sa fii fidel”, a spus Emily Ratajkowski.

Articole din aceeasi categorie