02.07.2024
Emily Istrati, dezvăluiri despre debutul în industria muzicală românească: „Trebuie să aleg un drum care să mă diferențieze de ceilalți artiști” - VIDEO

Emily Istrati a ales să apară în industria muzicală cu un stil unic. Interpreta își construiește cariera pas cu pas, preferând un parcurs mai lent, dar sigur, în drumul spre succes. Despre evoluția ei în carieră și planurile de viitor, află din cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Emily Istrati e mulțumită de felul în care evoluează cariera ei: „Sunt foarte mulțumită cum evoluează cariera mea, pășesc asumat, în fiecare zi muncesc și îmi place ceea ce fac și sunt gata să sacrific tot timpul meu liber pentru cariera mea. Este ceea ce mă face într-adevăr fericită. Am foarte multă muzică care nu este lansată încă, urmează foarte multe surprize și multe schimbări în viața mea, care abia aștept să se întâmple, pentru că am muncit și mi-am dorit foarte mult ca viața mea să arate așa cum arată acum și cum urmează să arate, pentru că eu mereu am crezut în visul meu. Dacă muncești, este imposibil să nu-ți iasă și să nu ajungi acolo unde iți dorești”.

Încă o colaborare de succes! Irina Rimes și Surorile Osoianu, duet de excepție: „Piesa e perfectă pentru o horă cu foc și pară” - VIDEO

Multe dintre concertele interpretei sunt peste Prut, a recunoscut ea: „Industria muzicală în România, într-adevăr este una foarte mare, dar și foarte solicitată, însă eu am venit cu un stil nou muzical. Am reușit să îmbinăm stilul românesc cu cel rus, astfel, am reușit să îmi creez nișa mea, cărărușa mea în această industrie”.

„Oamenii cunosc piesele mele de la radio, dar nu cunosc cine cântă și asta este absolut normal, lucrurile o să se schimbe în timp, alții știu cine cântă și îmi spun că stilul meu de muzică este inconfundabil”, a adăugat tânăra.

Cristy Rouge are mare încredere în bona fiicei ei: „O să mă ajute și cu micuța care vine. Ea este cu noi deja de...” - VIDEO

Emily a ales să aibă un parcurs mai lent în cariera sa, pentru că tot ce vine ușor, pleacă la fel de rapid, consideră ea. „Am știut din start, când am venit în acestă industire că trebuie să aleg un drum care să mă diferențieze de ceilalți artiști, pentru că fiecare într-adevăr are stilul lui muzical, are particularitățile lui și asta este foarte frumos. Și atunci, eu am venit pregătită să găsesc acel stil de muzică care să mă reprezinte pe mine. Sunt conștientă că nu durează o fracțiune de secundă, durează timp și foarte multă muncă și răbdare. Lucrurile care vin rapid, pleacă. Eu prefer să am un parcurs mai încet, dar să mă asigur că succesul la care o să ajung o să fie de lungă durată”, a notat Emily.

Revenire în forță! După mai bine de jumătate de an, Carla's Dreams a lansat hit-ul verii: „Știe să pună cele mai dureroase sentimente, în cele mai frumoase versuri” - VIDEO

Emily Istrati este o tânără interpretă din Republica Moldova, în vârstă de 19 ani. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la „Golos Deti” din Rusia, sezonul 6. Emily a mai participat la - „Golos Deti Ucraina” și „Next star”, interpretând „Hora din Moldova”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ emilyistrate 

Articole din aceeasi categorie