05.04.2023
Cleopatra Stratan a renuntat la ochelari, la bluza de sub sacou si s-a transformat intr-o diva: „Esti prea frumoasa naturala, machiajul asta strica tot” - VIDEO

Cleopatra Stratan si-a facut o schimbare de look – o coafura noua si un machiaj sofisticat, care a transformat-o intr-o adevarata diva. Fanii insa au avut diverse reactii cand au vazut-o in noua ipostaza sexy.

 Dupa ce a intrat pe mana stilistilor, Cleopatra Stratan s-a transformat uluitor. Dintr-o tanara frumoasa si naturala a devenit o diva sexy. Reactiile fanilor au fost insa mixte.

Desi arata spectaculos cu noul look si multi admiratori i-au transmis ca este “absolut superba”, unele fane au rugat-o sa isi pasteze simplitatea si naturaletea, pentru care este recunoscuta.

„Esti prea frumoasa naturala, machiajul asta strica tot”, „Arati mai bine fara machiaj, te rog!”, „Daca e dupa gustul personal, imi placi mai mult in ipostaza cu ochelari”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Elon Musk nu mai este cel mai bogat om din lume, conform Forbes. Vezi cine l-a depasit pe fondatorul SpaceX - FOTO

Zilele trecute, cantareata a fost atentionata de o fana sa fie mai atenta la ce mesaje le transmite admiratoarelor sale.„Esti sincera cand spui ca “nu prea mananci” si e de apreciat. Ar trebui sa te mai si maturizezi si sa constientizezi ca (din pacate) multe fete te admira si te iau drept model, deci le influentezi si le transmiti ca asa vor fi slabe, frumoase etc. A nu manca nu e sanatos.”

Parca e sora mai mare! Vezi cum a fost surprinsa mama Marinelei Bezer de ziua ei de nastere - FOTO/VIDEO

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda, un cantaret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.

Nina Cretu si Jennifer Lopez - in aceeasi rochie marca Valentino! Vezi cum arata si cat costa aceasta: „A intrat noaptea, pe ascuns, la mine in garderoba...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie