20.10.2022
Emilian Cretu - noul prezentator al emisiunii „O Seara Perfecta”? Vezi ce conditii a pus actorul: „Depinde foarte mult de...” - VIDEO

Actorul Emilian Cretu a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre tot ce se intampla in prezent in viata lui. Anisoara Loghin l-a intrebat pe Emilian daca acesta si-ar dori s-o inlocuiasca in timp ce prezentatoarea va fi in concediul de maternitate cu al doilea copil. Actorul, insa a pus pe masa cateva conditii. Mai multe detalii afla in interviul de mai jos. 

Anisoara si Emilian discutau, insa nici nu stiau ca sunt in direct. La intrebarea privind inlocuirea pe post de prezentator, actorul a raspuns ca: „Emisiunea e dupa masa, pentru ce sa vin de dimineata, eu sunt la teatru. Eu accept cu conditia ca va fi doar dupa masa. Eu pot sa tai de la mine, dar depinde foarte mult si de salariu. Adica, daca e ok, noi putem sa discutam, dar asa cred ca nu e cazul. Eu as incerca daca sincer. Insa depinde foarte mult de echipa, dar si de salariu”. 

Recent, Emilian a facut o parodie pe seama lui Tany Vander. Si iata care a fost motivul: „Ea a reactionat cumva, a zis ca ea nu da reactie la oamenii prosti, care critica. Ma gandeam ca poate ea nu stie ca mai exista si critici de teatru, de film, exista aceasta meserie. Eu doar am facut o parodie despre o chestie care mi se pare absurda, alogica si tampita pe alocuri. Ideea este ca asta nu este problema ei, bine ca ea poate sa vanda asa tampenii. Eu nu inteleg cine sunt acele „garofite” care cred in asta. Eu inteleg ca acum se vinde tot si se cumpara tot. Eu, ca si actor, facand deseori parodii, am facut o parodie la aceasta tampenie. Eu o cunosc personal, ea a venit la mine la emisiune. Nu suntem in relatii de prietenie, dar nici de dusmanie. Eu am tot dreptul sa ma expun”. 

Vlad Sliusarenco uimeste din nou! In noul sau videoclip pentru piesa „Osu Bosu”, umoristul a purtat un scutec. Afla cum s-a simtit acesta in timpul filmarilor, dar si care este mesajul cantecului - VIDEO

Emilian a mentionat ca acum este intr-o perioada foarte frumoasa din viata sa. „Dupa emisiune voi merge sa vad casa, chiar daca este intuneric. Primesc mesaje ca totul este rau la nivel global si de ce eu fac acum casa si investesc in ea cand s-ar putea ca maine ea sa fie distrusa de o bomba. Dar ce ar fi sa cada acum o bomba si sa mori cu banii in safeu si nu ai reusit sa traiesti acea emotie? Eu cand ma duc acasa simt ca sangele imi circula altfel prin vene, este o alta energie. Eu imi realizez un vis. Eu nu traiesc cu ziua de azi, eu ma gandesc la viitor, dar eu pun accent pe emotia care pe mine astazi ma face sa ma simt fericit. E foarte important sa investesti intr-o emotie pozitiva. In viata trebuie sa te alimentezi cu ceea ce este frumos si ceea ce te face fericit”. 

„Cand am vazut acea casa, m-am indragostit. De fapt, m-am indragostit mai mult in loc, pentru ca peste drum este un parc. Eu am sa fac mai intai casa, dupa care am sa trec drumul si am sa fac curat in acel parc. Am sa tai tot ce e in plus, am sa pun gazon, copaci decorativi, ca sa fie frumos pentru tot orasul. Casa va fi in stilul neoclasic. La noi in Moldova astfel de casa nu s-a vazut. Casa este destul de maricica”, a adaugat Emilian Cretu. 

Inainte de anul nou, Emilian a mentionat ca planurile sale pentru 2022 sunt casa si copilul. „Eu vroiam mama surogat si in continuare sunt pe aceasta idee, dar, din pacate, acest razboi ne-a oprit putin. Cumva am oprit acest proiect, hai sa-i spunem asa. Oricum ceea ce urmeaza sa se intample cu mine, o sa se intample. Daca nu va fi copilul asta acum sau la anul, va fi mai pe urma”. 

Chiar daca a vrut sa tina totul in taina, adevarul a iesit la iveala. Vlada Botan si-a marit buzele. Vezi cum o prinde pe interpreta noua schimbare de look - FOTO

Recent, acasa a venit fratele lui Emilian, care este calugar pe muntele Athos. „Revenirea a fost una asteptata de noi. El a fost in Irlanda pentru un curs de lecuire pentru ca are niste probleme de sanatate destul de grave, acum am inteles ca totul este mult mai bine. Si mi-a zis ca din moment ce este acolo, va veni si in Moldova, sa mai vada familia. Noi suntem un pic prea diferiti. Pana a merge el pe muntele Athos era de-al nostru, dar din moment ce stai in asa un mediu, ca acolo, are o alta gandire. Suntem foarte diferiti din punct de vedere a gandirii si asta putin ma incordeaza, nu stiu cum sa-l abordez sau sa vorbesc cu el niste teme anumite. El este foarte calculat. Eu sunt foarte exploziv. Insa, mereu cand vine, este asteptat cu mare drag, in mod special de mama. Nu vine foarte des, pentru ca de cate ori vine el trebuie sa-si ceara voie de starostele lor, ca sa vina printre oameni. 

Am fost de cateva ori acolo, am vazut ce se intampla acolo. Eu am mai zis-o, eu cred intr-o putere divina, in Dumnezeu. Insa eu nu cred in preoti, in biserica. Asta este o afacere, ca si TV-ul, teatrul, pentru ca ei sunt oameni exact ca si noi. Recent a fost un eveniment cand patriarhul Kiril a sfintit acei soldati. Dar despre ce noi vorbim, ei doar au mers sa omoare pe cineva, o mama, un copil. Asta nu se iarta. Sau cand s-a rugat pentru Putin. Este o crima. Eu cand am vazut acea declaratie, am zis: „Multumesc ca Dumnezeul meu nu este si Dumnezeul lor”. Noi fiecare ni-l imaginam pe Dumnezeu intr-un fel. Dumnezeul meu nu omoara pe cineva, nu fura sub nicio forma si nu critica in sensul asta direct ca asta e bun si asta e rau”. 

Acum ceva timp, actorul a mers la Ierusalim. „Am fost la mormantul Domnului. Eu in primul rand am mers pentru ca asa am fost format inca de mic copil. Pentru mine asta e o istorie si de asta am mers acolo. E foarte frumos pentru o persoana sa ajunga acolo unde El a fost rastignit, a fost ingropat. Si este foarte paradoxal si stupid faptul ca iata noi eram la Ierusalim, la raul Iordan si daca treceai pe cealalta parte de rau, oamenii stateau cu armele si puteau sa te impuste pe loc”. 

Tatiana Heghea - o mamica fit! Interpreta a impartasit imagini video din cadrul antrenamentului sau: „Acum si mai motivata” - VIDEO

Emilian Cretu a mers si la marea moarta. Potrivit actorului, acolo el a ramas socat. „Cum poti sa intri in apa si sa stai pur si simplu pe apa, sa nu te ineci si sa nu te intorci. Acolo a fost pentru mine un loc deosebit. Tara este frumoasa, insa foarte murdara si foarte scumpa. Normal ca eu am luat partea pozitiva si am luat ceea ce e frumos, insa daca sa dam asta la o parte, chiar e murdar acolo”. 

Sora sa, Nina, anterior a suferit o interventie chirurgicala. „I-au scos amigdalele, pentru ca era o problema cronica deja. Noi incercam cumva sa evitam acest lucru, insa l-am scos intr-un final. Deja poate vorbi, e la facultate, invata. Mananca mai putin pentru ca nu poate, pentru ca e rana deschisa. A slabit cu vreo doua kilograme”.

Iar Renato Usatii, iubitul Ninei acum are o alta ocupatie. „Pentru el vanatoarea e sfanta. Asta e o pasiune mare pentru el. Cand e perioada gastilor salbatice, Nina, scuze, ai grija de amigdalitele tale, eu ma duc la vanatoare. Nina e categoric impotriva vanatorii, dar nu are incotro”. 

Articole din aceeasi categorie