16.09.2022
Ella Chistol a repetat unul dintre cele mai populare trenduri de pe TikTok si a acumulat peste un milion de vizualizari. Bloggerita s-a filmat alaturi de fiicele sale: „Printese adevarate” - VIDEO

Ella Chistol, cunoscuta in mediul online si ca cel mai calm blogger din Republica Moldova, a publicat recent un filmulet pe contul sau oficial de TikTok, care a acumulat 1,7 milioane de vizualizari si o multime de comentarii pozitive. 

Chiar daca este mai activa pe Instagram, Ella nu uita si de TikTok, unde publica regulat filmulete hazlii cu sotul sau si cu fiicele sale, Andreea si Emma. De asemenea, femeia filmeaza si unele trenduri, care sunt foarte populare pe aceasta platforma. 

Asadar, recent bloggerita a publicat un videoclip in care este ea si fiicele sale. Aceasta s-a filmat pe fundalul renumitei melodii, care contine fraza: „I've got the shoes, I've got dress. That makes me a princess, I guess”, in traducere din limba engleza: „Am pantofi, am rochie. Asta ma face o printesa, cred”. 

Prima aparitie in public a interpretului Patrick Hanganu cu iubita lui. Chiar daca a devenit de curand mama, tanara deja are o silueta de invidiat - FOTO

La inceputul filmuletului se vad Ella si fiicele sale imbracate in tinute total black si, iar in urma unei piruete, ele apar in rochii aproape identice, in nuanta baby blue. 

A scris istorie pentru Republica Moldova! Anastasia Nichita a devenit campioana mondiala: „Ne-ai facut mandri” - FOTO

Filmuletul sau a acumulat peste un milion de vizualizari si multe comentarii frumoase. 

„Printese adevarate”, „Minunate”, „Atat de dragut”, „Sunteti superbe”, „Rochiile fetitelor sunt minunate”, au scris internautii incantati. 

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de peste 176.000 de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Radu Sirbu a lansat videoclipul oficial pentru piesa „In Ochii Tai”. Interpretul s-a filmat alaturi de sotia sa: „Sper sa va placa!” - VIDEO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie