08.03.2022
Emilian Cretu - gest de milioane pentru femeile dragi, dar si refugiatele din Ucraina pe care le gazduieste! Actorul a adunat circa o mie de lalele si un program special pentru a le bucura: „Nu ezitati si lasati toate grijile si nevoile si alintati-va mamele.” - FOTO/VIDEO

8 Martie este o zi sfanta pentru Emilian Cretu, e ziua in care rasfatul, iubirea si grija necontenita pentru femei este infinita, iar cu aceasta ocazie actorul le-a organizat mamei si matusii lui o zi deosebita, in care cele doua se vor simti adevarate regine. 

Desi pana acum actorul isi surprindea cu flori doar mama, matusa, nepoata si surorile, acum Emilian Cretu are o intreaga armata de femei acasa, iar numarul de lalele cumparate a fost unul impresionant, mai exact aproape 1000 de lalele pentru femeile din viata sa.

Acesta a decis ca in aceasta zi sa ii ofere mamei si matusii sale un 8 martie plin de rasfat. Cele doua au fost surprinse de actor, iar despre programul pe care urmeaza sa il aiba in aceasta zi nu stiu absolut nimic. 

Maia Sandu - mesaj dedicat Zilei Internationale a Femeilor: „Sa construim impreuna o lume in care vocea femeilor conteaza – intr-o asemenea lume nu este loc de razboi.”

Pentru inceput Emilian a luat micul dejun cu cele doua femei, iar ulterior a mers cu ele la salon pentru a le oferi o procedura de masaj facial in dar.

Bineinteles ca nu a uitat nici de femeile si micutele refugiate din Ucraina, acesta dis-de-dimineata le-a dat fetitelor cate un buchet de lalele pentru mamele lor, iar gestul cu siguranta le-a atins sufletul si le-au declansat emotii pozitive.

Moldoveanca Cristina Siscanu, tuna si fulgera! Jurnalista este nemultumita de oamenii care doneaza mancare stricata pentru refugiatii din Ucraina: „Nu va este rusine?” - VIDEO

„Va indemn pe toti cei care ma urmariti si aveti mamele aproape sa le acordati mai multa atentie. Ele sunt la fel de stresate si necajite, de aceea maine toata ziua o sa o dedic doar mamei, de dimineata pana seara. De aceea si voi nu ezitati si lasati toate grijile si nevoile si alintati-va mamele.” , a spus Emilian inainte de inceperea sarbatorii.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie