08.03.2022
Moldoveanca Cristina Siscanu, tuna si fulgera! Jurnalista este nemultumita de oamenii care doneaza mancare stricata pentru refugiatii din Ucraina: „Nu va este rusine?” - VIDEO

Cristina Siscanu e revoltata si isi striga nemultumirea pe retelele de socializare. Sotia lui Madalin Ionescu crede ca romanii ar trebui sa doneze bani pentru refugiati, nu mancare, care poate fi stricata, sau haine vechi.

„Oameni buni, terminati sa mai donati mancare refugiatilor ucraineni! In primul rand, acea mancare nu este verificata, nu stiu, dar poate fi si stricata. Pot fi lucruri care se strica intre timp. S-au aruncat nu stiu cate. Am vazut ca unii au donat haine rupte, patate, biberoane folosite.

Povestea dansatorului americano-ucrainean care-a fugit din Kiev intr-un tren plin cu femei si copii: „Mi-este rusine ca eram singurul barbat de-acolo”

Nu va e rusine, pe bune? Nu inteleg aceasta mentalitate prosteasca a romanilor de a face lucrurile astea. In primul rand, ca sa-i ajutati pe refugiati, donati organizatiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupa cu asa ceva! Donati bani! Cat vrei, atat donezi, oricat de putin. Dar daca am face-o toti, se aduna banii necesari celor care au nevoie”, a declarat Cristina Siscanu pe retelele de socializare.

„Efectiv m-am saturat de mesajele trimise de mintile inguste. Ajutorul se face in mod organizat, in situatiile de fata. Ca sa te duci tu sa duci cateva sarmale ca sa simti mai bine, e un egoism, sa stiti. Lasati prostiile astea, fiind ca totul inca urmeaza. Problemele mari inca urmeaza, mai ales daca conflictul va dura inca mult. Eu stiu cum tot lucreaza, la inceput toti se implica, iar pe urma toti uita, de aceea este important un ajutor organizat”, a mai adaugat Cristina Siscanu. 

Au cantat pentru pace! Alex Calancea, Catalin Josan, Ana Cernicova sunt doar cativa din interpretii care au evoluat pe scena pentru a ajuta refugiatii din Ucraina: „Noi incercam prin muzica sa transmitem mesajul de solidaritate si unitate” - VIDEO

Cristina Siscanu este jurnalista, originara din Republica Moldova, insa de cativa ani este stabilita in Romania. 

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie